{{ message.message }}
{{ button.text }}

Fight for what you're worth

Eva

Afbeelding blog 'Fight for what you're worth' Achtergrond blur afbeelding

Vlak voordat we de deur van de kamer achter ons dichttrekken, trek ik snel mijn kanten ondergoed uit. "Zo... Misschien zet dat kracht bij de woorden. Ik wil je, maar je zal voor me moeten werken vanavond, Niels." En met die woorden loop ik voor me uit de gang door, richting de lift. Ik voel m'n hart kloppen in m'n keel en ik durf niet achterom te kijken. Wow, deed ik dat echt? Zodra ik bij de lift ben druk ik op het knopje en niet veel later voel ik de hand van Niels op m'n heup. "Lekker schatje, dat wordt een spannende avond" fluistert hij in mijn oor en ik krijg kippenvel op m'n hele lijf. De deuren van de lift gaan open en zelfverzekerd stap ik naar binnen. Er staat verder niemand in de lift, dus ik ga met m'n rug tegen de muur staan. De deuren sluiten, Niels komt tegenover me staan en zet z'n handen naast m'n hoofd. Ik kijk hem aan en ik zie de twinkel in z'n ogen. "Wat is er Niels?" vraag ik plagerig "Niks schatje, ik kijk je gewoon graag diep in je mooie eh... ogen" zegt hij met een knipoog. "Als je wil dat we nog een keer beneden komen, zal je wel even op het juiste knopje moeten drukken" zeg ik lacherig. Hij kijkt me verbaasd aan "hoezo, we kunnen prima hier in de lift blijven hoor" en om z'n woorden kracht bij te zetten, voel ik zijn rechterhand langs de buitenkant van mijn bovenbeen omhoog glijden. Ik duw hem lacherig van me af en loop naar het bedieningspaneel van de lift. Ik druk op het knopje voor de begane grond en voel hoe Niels tegen me aan komt staan. Ik voel zijn erectie tegen mijn billen duwen en voel z'n warme adem in m'n nek. "Niels toch, heb je ergens last van?" "Last? Nee hoor, ik heb nergens last van. Alhoewel de drempel om je hier ter plekke de kleren van je heerlijke lijf te scheuren en je daarna heerlijk te nemen steeds kleiner wordt." Ik schrik bijna van zijn directheid maar ik herpak me snel. "Zoals ik al zei, lieve Niels, je zal voor me moeten werken. Dus als je wil dat de avond op die manier eindigt, dan weet je wat je te doen staat". Hij schuift zachtjes mijn haar opzij en kust me in m'n nek. Heel even doe ik m'n ogen dicht, tot ik de liftdeur open hoor gaan en me gauw losmaak. Eigenlijk is het idioot wat deze man in mij losmaakt, maar ik kan er niets aandoen: ik voel me zo ontzettend tot hem aangetrokken. In gedachte verzonken loop ik samen met Niels richting het restaurant, totdat ik ineens een bekende stem hoor. "Zo Eva, wat leuk jou hier te zien zeg" ik draai me om naar rechts en kijk direct in het woedende gezicht van Thomas. "Ja, dat had je niet gedacht he? Ik weet je altijd te vinden Eva. Nooit gedacht trouwens, dat je je zo... sletterig kon kleden. Dat deed je voor mij nou nooit, maar blijkbaar is dat wat deze man in je losmaakt. Geeft niks hoor, zo'n midlifecrisis hebben we allemaal wel eens" en hij barst in lachen uit. Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik ben zo overdonderd door wat Thomas zojuist zei. Het voelt als een klap in m'n gezicht. Ik hoor Niels iets zeggen, maar de woorden dringen niet tot me door. Dan ineens zie ik dat Thomas uithaalt naar Niels. Ik schrik ervan en ben meteen terug op aarde "Thomas, wat doe je?!" "Hoezo 'Thomas wat doe je', denk je nou echt dat ik hem laat doen alsof ik zo slecht voor je was? Eigenlijk neukte je toen ook al buiten de deur he? Ik had moeten weten wat voor sletje jij was. Dan had ik..." Thomas kan zijn zin niet afmaken "Wat denk jij wel niet om zo tegen haar te praten? Wat denk je überhaupt? Ga lekker weg man, voordat je het nog erger maakt en voordat ik me bedenk en wel aangifte tegen je ga doen." "Aangifte? Wat, voor dat klapje? Hou toch op gast. Onthou maar wat ik zei. Je komt jezelf nog wel tegen, mark my words" en ik zie Thomas het hotel uitlopen, onderweg naar de parkeerplaats. "Niels..." "Hou maar op Eef, hij is gewoon gestoord. Laat me heel even terug naar boven lopen en me opfrissen, ik ben zo terug". Ik laat hem gaan en plof neer op een bank in de lobby. Een receptioniste komt naar me toe met een glas water. "Ik zag wat er net gebeurde, helaas zag ik het te laat dus ik heb niet kunnen handelen, sorry. Mocht het nodig zijn wil ik dat je weet dat we camerabeelden hebben. Ik heb een glas water voor je meegenomen, drink maar op. Mocht je me nog nodig hebben, dan mag je naar me vragen. Ik ben Esmee". Ik kijk haar dankbaar aan "Dankjewel voor je aanbod Esmee, heel lief". Esmee knikt vriendelijk en loopt van me weg. Ik gooi het glas water in een keer achterover en wacht tot Niels terug beneden komt en we eindelijk wat kunnen gaan eten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je