{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen was het sprookje over...?!

Afbeelding blog 'En toen was het sprookje over...?!'

En toen was het sprookje over.. 

Afgelopen week had ik in inpakpapier van boven gehaald en stond mijn dochter ineens voor mijn neus. Volledig in paniek want nu kon het sprookje wel eens over zijn. Hoe kon ik mijzelf hier nou weer uitkletsen. "Mama, dit papier had piet ook toen hij ons schoencadeautje kwam brengen". Ik kreeg het benauwd en kon mijzelf wel weer voor mijn kop slaan. Uiteindelijk had ik ervan gemaakt dat ik dit op de grond had gevonden voor op straat. Gelukkig lijkt de magie van het feest het hier thuis nog te winnen. En ik ging later door met de nieuwe schoencadeautjes. Heb heel veel leuks gekocht voor nog geen 5 euro. Dat is het bedrag wat wij hier maximaal uitgegeven aan deze cadeaus. Hebben jouw kids de schoen al gezet? En hoeveel geven jullie dan uit?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je