{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dubbel verraad?

Lieve lezers ik wil dit keer ook iets kwijt. İk heb laatst een vervelende berichtje gekregen dat m'n blogs saai en niet leuk zijn. Mijn verhaal is echt gebeurd, het gaat niet om spannend of een leuke verhaal. İk wil m'n verhaal kwijt. Dus nogmaals het is niet FİCTİE. Dankzij jullie steun doet het me ook goed om te schrijven, dankje wel ?

Afbeelding blog 'Dubbel verraad? '

Met tranen in m'n ogen wil ik net weggaan maar dan zie ik onze foto samen met Alma op de tafel. İk haal onze foto eruit en scheur het in stukjes en verlaat daarna haar huis.

İk doe de achterdeur met een ruk dicht. Eigenlijk wil ik huilen, schreeuwen en roepen maar ik kan helemaal niks doen. İk voel me gewoon versteend, haar stem, gelach hoor ik in m'n hoofd steeds herhalen. Dit is dus de reden waarom ze geen contact meer met me had. Sinds ik bij Nico langs ben geweest. Het boeide haar niet eens toen Nico mij bijna verkrachte. Ze luisterde maar wou zo snel mogelijk ophangen. Dit is ook wat m'n hart tegen me zei maar ik negeerde het steeds. Dit is ook waarschijnlijk de reden waarom Nico niks gedaan heeft. Hij heeft zijn wraak genomen door met m'n beste vriendin te slapen, hoe hij dit voor mekaar heeft gekregen is natuurlijk een andere verhaal die ik zeker niet wil weten. İk wil niet langer voor de deur staan, ze mag mij hier niet machteloos zien staan. İk zal ze laten zien dat ik beter af ben zonder hen. Alma waarom heb je hem boven mij gekozen. Jij wist als beste hoe het voelde om bedrogen te worden. Nu ben jij degene die de bedrieger is.

İk loop direct naar de auto toe. Rinze kijkt me nieuwsgierig aan maar zegt verder niks. We stappen samen de auto in. ‘wil je me alsjeblieft naar huis brengen’ zeg ik bijna fluisterend. ‘wat is er gebeurd Ria’ vraagt Rinze nieuwsgierig. ‘ik wil hier niet langer blijven zullen we alsjeblieft weggaan’ zeg ik dit keer snikkend. Rinze knikt en zegt ‘we gaan naar mij toe, ik ga jouw dus niet naar huis brengen Ria’. Dit keer zeg ik helemaal niks en begin met huilen. Hoe kan ze me dit aan doen. İk herhaal het steeds in m'n hoofd. Waarom Alma waarom heb je me dit aangedaan, terwijl jij een van de weinige was die alles wist. Zal ik ooit hier een antwoord op krijgen. ‘we zijn der schat kom je mee’ zegt Rinze bezorgd. İk knik en loop naar zijn huis toe terwijl ik zijn hand vasthoud.

İk trek m'n jas uit en gooi mezelf op de bank. Rinze gaat naar de keuken en komt terug met een glas water. ‘vertel wat er is gebeurd, ik begin me zorgen te maken Ria. Heeft ze je uitgescholden’? İk begin nog harder te huilen. Met tranen vertel ik hem wat ik gezien heb. ‘hoe kan het leven zo oneerlijk zijn Rinze waar heb ik dit verraad aan verdiend’? Zeg ik zuchtend als ik klaar ben met m'n verhaal. Rinze knikt en kijkt me bezorgd aan. ‘hoe durft ze, na alles wat ze wist wat ze jou aangedaan hebben’. İk kijk hem aan en probeer een antwoord te geven op m'n eigen vraag. ‘je telefoon gaan Ria’ zegt Rinze. İk pak m'n tas en haal m'n telefoon deruit. ‘het is Alma ze weet nu dat ik zeker langs ben gekomen’ zeg ik. Rinze kijkt me niet begrijpend aan ‘hoe moet ze weten dat jij het bent’? İk kijk hem aan en vertel over onze foto die ik verscheurd heb. ‘ik kon het gewoon niet laten Rinze, hoe kan ze me verraden met Nico. Zij was altijd degene geweest die zo tegen Nico was. Ze kwam nooit langs als hij thuis was. Nico mocht haar ook niet, hij vond het niet fijn als ik samen met haar was’. İk voel me zo machteloos, dat Nico dit gedaan heeft bij Jasmine vond ik zelf minder erg. Maar dat je beste vriendin dit doet met je. ‘dit is dan de harde bewijs Ria, ze hielden van elkaar. Tenminste ze vonden elkaar aantrekkelijk dat is ook de reden waarom ze elkaar zwak maakten in jou buurt’. İk knik want ik weet dat hij gelijk heeft. İk krijg ik een sms binnen, weer pak ik m'n telefoon van de tafel en zie dat het Alma is ‘ we moeten praten Ria, niks is zoals je denkt. Echt waar!’ İk lees hardop haar sms voor. ‘misschien heeft ze wel een geldige excuses’ zegt Rinze. Ik kijk hem lachend aan ‘meen je dat nou’ zeg ik. Rinze lacht ‘kom hier lieverd, dit is niet wat je verdiend echt waar. İk ga der voor zorgen dat jouw niks overkomt’. M'n telefoon gaat weer over dit keer leest Rinze het voor ‘ dit heb ik voor jouw gedaan Ria, we moeten echt praten. İk kom langs’. Ik schud m'n hoofd ‘natuurlijk heeft ze een geldige excuses zou ik ook hebben’ Zeg ik. ‘misschien moet ze hier naartoe komen, straks gaat ze echt naar je huis’ zegt Rinze. İk schud m'n hoofd ‘dat mag ze doen ik wil haar gezicht echt niet zien’. Rinze kijkt me aan en ik vergeet op dat moment alles. Hij heeft zulke mooie blauwe ogen. Mooi gespierd lichaam en hij was er gelijk toen ik hem nodig had. Net op dat moment gaat zijn telefoon over samen kijken we wie het is. Tot m'n grote schrik zie ik dat het Nico is. ‘jij ook al? ’ kan ik alleen maar zeggen en hou m'n adem in.Jullie kunnen me ook volgen op Facebook: https://m.facebook.com/Ria-v-heykelen-1599496350134437/?ref=bookmarks

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je