{{ message.message }}
{{ button.text }}

Deel 5. 2016 Nooit meer terug

Afbeelding blog 'Deel 5. 2016 Nooit meer terug'

In juni 2016 had ik toch de knoop doorgehakt. Het ging echt niet meer. Ik wilde mij spullen gaan pakken. Hij was niet akkoord dat ik zou gaan. Wilde me tegen houden. Heeft me aan mijn haren van de trap getrokken en vervolgens proberen te wurgen met zijn handen op mijn keel. Ik ben toen losgekomen door hem in zijn ballen te schoppen. Hij liet los en ik viel op de grond. Hij is toen tegen mij heup en ribben gaan schoppen met zijn werkschoenen. Hij is weggegaan en ik heb een vriendin gebeld die wel van onze problemen af wist en dichtbij woont. Ze is meteen gekomen en heeft mee de hoognodige spullen gepakt en ik ben weggaan. Wat was ik trots op mijzelf dat ik gegaan was, het was gelukt, ik was weg en de kinderen waren met me mee. 2 dagen ben ik weggebleven. Toen was het vaderdag en hij begon me een schuldgevoel aan te praten. Het was oneerlijk om zijn vaderdag te verpesten. We hadden immers gepland om deze dag met z’n 4e naar de Efteling te gaan. Hij vroeg me of ik dan toch mee wilde gaan met de kinderen en hem. Ik heb dit gedaan. En opzicht was dit een fijne dag met z’n 4e. Hij zou veranderen. We zouden relatietherapie gaan doen. Dus ik kwam weer naar huis met mijn spullen.

Hij bleef dominant en verbaal heel agressief. We hebben een paar gespreek gehad met een relatietherapeut, maar de ruzies bleven.

Woensdag 3 augustus, Het was zomervakantie voor de kinderen en hij had een late dienst. We zouden we zouden nog samen lunchen voordat hij moest gaan werken. Ik ging hamburgers maken en vroeg hem of hij het lekker zou vinden als ik er wat uitjes en champignons bij zou bakken. Dat wilde hij wel. Tijdens het bakken zag hij dat ik deze samen in 1 pan bakte en dit viel hem niet in de smaak. (dit deed ik altijd zo…) hij werd hysterisch en de pan vloog door de keuken.

Ik heb hem gezegd dat dit de druppel voor mij was. Ik heb het hem gezegd en wonder boven wonder zag hij dit ook in. Ik mocht gaan. Waarschijnlijk dacht hij dat ik de volgende dag wel weer bij zou draaien en terug zou komen. Hij ging weg en ik heb heel snel mijn spullen gepakt en mijn ouders gebeld. Geen enkele twijfel was er meer. Ik voelde me sterker dan ooit dat ik nu echt deze keuze gemaakt hebt. En nu zou ik echt niet meer terug gaan!

Hij was het er niet mee eens dat ik niet terug kwam, maar ik bleef bij mijn keuze. Ik ben bij mijn ouders gaan wonen.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je