{{ message.message }}
{{ button.text }}

De laatste avond als gezin

De avond voordat je je kinderen moet vertellen dat hun leven voorgoed zal veranderen...

Afbeelding blog 'De laatste avond als gezin '

Beneden hoor ik ze lachen, gek doen met papa. Boven doe ik de was maar kan mij tranen niet de baas zijn deze stromen al dagen over mijn wangen. Nadat ik deze weer heb opgeveegd terug naar beneden en doen alsof er niks aan de hand is en “gezellig” samen gaan eten. Niet wetende dat de dag erna hun wereld voorgoed zal veranderen even als de mijne...

Mijn man wil scheiden en wat doet dat pijn, hoe deal je met een scheiding als je dit zelf niet wilt. Alles verandert, het zal nooit meer zo worden als het was. Toekomst ligt ineens in duigen. Had dit zo graag anders gezien maar ik heb geen keuze, hij wil niet verder met mij. 

Hoe ga je verder als je nog zoveel van iemand houd maar het simpel weg niet meer werkt. In welke rollercoaster gaan we terecht komen, hoe zullen de kids hiermee omgaan en hoe pak ik de draad weer op, het leven gaat gewoon door maar ondertussen staat de mijne stil en voel ik alleen nog maar verdriet en angst, angst voor wat er gaat komen en ik ben bang voor de toekomst. 

Graag wil ik deze gevoelens van mij afschrijven, ben absoluut geen schrijfster maar dit helpt. Verder ben ik ook benieuwd naar vrouwen die ook in deze situatie hebben gezeten en hoe dat nu gaat.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je