{{ message.message }}
{{ button.text }}

Date als mama

Afbeelding blog 'Date als mama' Achtergrond blur afbeelding

Z'n 10 maanden na de breuk, had ik 'ineens' het gevoel klaar te zijn om te date. 

Overal hoor ik de meeste gekke en vreemde datingsverhalen van vrouwen die online date. Hierdoor toch wel getwijfeld of ik eraan moest beginnen. 

Na advies ingewonnen te hebben van de leukste vriendinnen, toch een profiel aangemaakt op Lexa. Gewoon zonder al te hoge verwachtingen.

De dag nadat ik mijn profiel aanmaakte, raakte ik in gesprek met een leuke man. Na 2 dagen gekletst te hebben besluiten wij vrij spontaan om samen uit eten te gaan, aangezien wij allebei onze kindjes niet hebben. Deze avond was erg leuk en gezellig en de vervolg date volgt al snel. Na date 2 en de 1e zoen, krijg ik kriebels! 

Zoveel als mogelijk brengen wij tijd samen door, gelukkig lopen beide omgangsregelingen grotendeels tegelijk. Na anderhalve maand, voelde het z贸 goed en besloten wij een dagje weg te gaan met alle kinderen, ook dat ging goed!

Niet durven dromen, hopen dat ik z'n leuke man zou treffen en dat al z贸 snel. Nu bijna een jaar na de breuk, ben ik weer stapel verliefd en kan ik oprecht zeggen, ik ben gelukkig!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je