{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blij met mijn ongesteldheid

Afbeelding blog 'Blij met mijn ongesteldheid' Achtergrond blur afbeelding

In mijn vorige blog vertelde ik dat ik dacht dat het gelijk weer raak zou zijn na mijn curretage. Helaas was dit toch niet het geval.

Ik werd ongesteld precies 4 weken na mijn laatste bloeding na de curretage. Ik schrok toen ik op de wc zat en het zag. Maar er was ook een gevoel van opluchting. Mijn lichaam deed t nog! Het liet me niet in de steek. Ik denk dat ik achter af nog nooit zo blij ben geweest met een ongesteldheid als nu.

Het vloeien duurde overigens maar 4 dagen. Terwijl ik op internet had gelezen dat bij veel vrouwen de 1e keer ongesteldheid na een curretage veel heftiger was dan voorheen. Zo blijkt nog maar eens hoe verschillend onze lichamen zijn. Gelukkig maar ?

Nu ik mijn ongesteldheid weer heb gehad kan ik mijn eisprong weer plannen! En dat zit er aan te komen. Dus maar flink aan de bak en hopen dat ik over 2 of 3 weken flink wat zwangerschapskwaaltjes krijg. ? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je