{{ message.message }}
{{ button.text }}

Begin bij 't begin

Afbeelding blog 'Begin bij 't begin' Achtergrond blur afbeelding

Zo’n vijf en een half jaar geleden leerde ik de vader van mijn kinderen kennen. Via Facebook. Iets waar ik helemaal niet bekend mee was. Maar een vriendin van mij vond dat het tijd werd om een account aan te maken. Zo gezegd, niet gedaan.

Uiteindelijk gaf ze mij een gebruikersnaam en wachtwoord. Want iedereen had Facebook, dus moest ik dat ook. Bleek dat ik ook al aardig wat vrienden had. Waaronder ook mijn vriend.

In mijn vorige relatie gebruikte ik zijn Facebook om op de hoogte te blijven van alles. Deze relatie heeft ongeveer 6 jaar geduurd, denk ik… ik weet het eigenlijk niet meer precies. Het was een leuke tijd. Zeker wel met wat ups en downs, maar we hebben vooral veel lol gehad. We zijn ook uit elkaar gegaan als vrienden. Er was geen toekomst voor ons samen.

Mijn vriend stuurde al gauw een berichtje op Facebook. Leuk dacht ik. Ik had hem al jaren niet meer gezien. Ik dacht eigenlijk dat hij nog in Amerika woonde. Daar woonde hij omdat zijn vader daar moest gaan werken.

In het berichtje vroeg hij of we een keertje gingen afspreken. Prima, gezellig, ik ben graag met mensen om mij heen. Maar voordat het zover was, hadden we al veel gesprekken gevoerd via messenger. En eigenlijk waren dat erg leuke berichtjes waardoor ik al een beetje gevoelens begon te krijgen. Zelfs een beetje vlinders in mijn buik toen ik hem zag aanlopen op onze eerste date. Hier hebben we het echt nog heel vaak over. Vooral als we het hebben over wie het meest lui is onze relatie. We hadden namelijk ergens afgesproken, maar ik had geen zin om nog verder te fietsen, dus ben gewoon ergens op een bankje gaan zitten en hem naar mij toe laten lopen. Maar uiteindelijk is hij toch echt wel degene die het meeste lui is hoor.

Na onze eerste date zijn we nooit meer van elkaar weggeweest. Althans, ach, je snapt wel wat ik bedoel toch?

Als snel hadden we het over kinderen. In mijn vorige relatie was ik onverwachts zwanger geraakt en eindigde in een miskraam. Dus had ik hem verteld dat het mogelijk wel een tijdje kan duren voor het zover is. Uiteraard was dat zeker geen punt omdat we nog maar zo kort samen waren. Maar het ging toch wel wat sneller dan gedacht…

Benieuwd hoe snel dat dat ging? Wacht dan tot mijn volgende blog. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je