{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onregelmatig rooster

Mijn man werkt onregelmatige diensten, dag nacht en avond en ook in het weekend.

Afbeelding blog 'Onregelmatig rooster' Achtergrond blur afbeelding

Mijn man werkt onregelmatig. Ik hou daarom heel erg vast aan het werken tijdens kantoortijden en vaste dagen in de week. Dit doe ik om mijn zoon enige houvast te bieden, zodat hij weet mamma is er nu niet maar vanavond en morgen wel.

Ik vraag me af hoe jullie om (zouden) gaan met onregelmatige werktijden en de regelmaat die je kindje nodig heeft. Ik wil mijn zoon namelijk niet alleen maar naar de opvang brengen, maar ook zelf van hem genieten en mijn man heeft hetzelfde idee.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je