{{ message.message }}
{{ button.text }}

Reacties op de blogs

Bloggen voor mamaplaats was een kans die op mijn pad kwam. Vind het leuk om te schrijven over mijn leven namelijk

Afbeelding blog 'Reacties op de blogs'

Dan schrijf je je eerste blog. Best spannend als ik eerlijk mag zeggen. Het is toch best vreemd om je persoonlijke verhaal te delen met allemaal vreemde mensen. 

Maar mijn verhalen vliegen uit mijn handen. Heerlijk om mijn gevoelens en vooral opgekropte gevoelens van mij af te schrijven. Geregeld krijg ik reacties en die zorgen er weer voor dat ik meer en meer achter de computer duik. 

Dan vraagt mamaplaats of ik themablogster wil worden! Ik zeg eerlijk ik sprong een gat in de lucht. Ze vinden dus dat ik best goed kan schrijven haha. Best een compliment voor iemand die eigenlijk boekhoudster is en alleen maar goed is in cijfers. 

Er gebeurd veel om mij heen en dat zijn inspiraties voor mijn blogs. Wel merk ik dat de aantal reacties achteruit gaan op mijn blogs. 
Ik ging al aan mijzelf twijfelen maar merk dat er zo en zo weinig wordt gereageerd op veel blogs. Wel zie ik enorm veel andere blogs voorbij komen. 

Ik merk dat ik ook schuldig ben aan het minder reageren op blogs maar als ik lees (iets wat ik de laatste tijd dus minder heb gedaan) ik eigenlijk altijd reageer. Al is het maar om te laten weten dat ik de blog gelezen heb. Want zeg zelf daar doen we het toch allemaal voor!!!

We willen graag weten of iemand onze blogs gelezen heeft en vooral wat zij er van vinden. Ik vind dat wel heel belangrijk in elk geval. En een opbeurende zin als er iets ergs is of een positieve reactie maar mag ook best een negatieve reactie zijn. Maar we willen gewoon allemaal een reactie. 

Nu zie ik blogs waar gewoon geen reacties op komen (zelf heb ik ook zo'n blog) en dan denk ik weer waarvoor schrijf ik dan? Lees iemand hem wel of scrollen ze er gewoon voorbij? 

Ik hoop niet dat ik iemand zo tegen de borst stuit maar hoop dat we met z'n alle meer gaan reageren op elkaar en zo meer van elkaar lezen en te weten komen. 

Groetjes Peetje80 die graag een reactie wil hahahahahah

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je