{{ message.message }}
{{ button.text }}

Reactie winnares Tromperpakket

Afbeelding blog 'Reactie winnares Tromperpakket '
Gisteren lag er een groot pakket op mij te wachten in de brievenbus. Helemaal super mijn tromper is binnen, groot is mijn verrassing dat ik niet één, maar twee trompers jurkjes heb gekregen. Mooie meisjesjurken zijn natuurlijk altijd leuk, maar het feit dat je ze gewonnen hebt geeft er toch een gouden randje aan. Een onverwacht geluksgevoel die je opeens overvalt, gek is dat :-) Als mijn meisje wakker wordt krijgt ze even een half uurtje om rustig bij te komen, maar dan moet ze er toch echt aan geloven, even passen moppie :-) Het staat erg schattig, mooie zachte stof. Ze vindt zichzelf ook wel heel mooi, zeker als ik haar nog een paar complimentjes geef... Maar dan moet het jurkje gauw weer uit, we gaan lekker macaroni eten en dat gaat toch echt niet werken met een wit jurkje. Als de zon zich eindelijk laat zien zal ik wel een paar mooie plaatjes schieten van ons prinsesje met haar nieuwe jurkjes! Groetjes Sette

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je