{{ message.message }}
{{ button.text }}

Reactie winnaar Quinny Yezz

Afbeelding blog 'Reactie winnaar Quinny Yezz'
Vandaag heb ik mijn Quinny Yezz in ontvangst mogen nemen. Silvia van Dorel kwam hem brengen! Ze heeft me verteld hoe hij werkte en hij past zelfs op het Steco buggy-mee systeem (op de fiets). Dat hebben we ook nog even uitgeprobeerd. Ideaal dus. Hij rijdt heerlijk soepel. Mijn zoontje was net wakker (en met het verkeerde been uit bed gestapt), dus kijkt op de foto's nog niet erg blij, maar ook hij zal er veel plezier van hebben. Ik heb de Quinny Yezz gelijk even op mijn fiets gestest, en hij past perfect!! Mamaplaats, alsnog ontzettend bedankt voor de buggy. Ik weet zeker dat we er heel veel plezier aan gaan hebben!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je