{{ message.message }}
{{ button.text }}

Reactie winnaar Brandkids shoptegoed!

Afbeelding blog 'Reactie winnaar Brandkids shoptegoed!'
Ik was heel blij toen ik hoorde dat ik shoptegoed bij Brandkids.nl had gewonnen. Zulke leuke kleding en daar mocht ik uit kiezen! Na een uurtje alles bekeken te hebben, had ik uiteindelijk een aantal leuke dingen gevonden waar Marinde prettig in kon spelen. Helaas is het niet het giechelende Minny Mouse shirt geworden, die had ze pas over een paar jaar aangekund. Wij gaan erg veel plezier hebben met de kleding!  
2 3

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je