{{ message.message }}
{{ button.text }}

Reactie Thomas de Trein tekenbord!

Afbeelding blog 'Reactie Thomas de Trein tekenbord!'
Bij terugkomst van vakantie kwam de buurman met een hele grote doos aangelopen en Caspar riep gelijk al is Die voor mij!! Het was dan ook een hele mooie verassing dit mooie kado van Mamaplaats. Omdat Caspar helemaal gek is op Thomas de Stoomlocomotief viel het kado wel echt in de smaak en moest het natuurlijk direct uitgepakt worden. Hij heeft er al uren tekenplezier opzitten, helaas is onze vakantie nu voorbij en moet ik mijn lieve ventje 4 weken missen omdat hij weer naar z'n moeder is. Maar dit kado mocht bij papa blijven en ik geniet nog van zijn leuke tekening. Afgelopen weekend hebben we mijn zusje geholpen de Caravan op te bouwen, zij hebben de komende 3 weken heerlijk vakantie en als ze straks thuiskomen wacht hun nog een leuke verassing. Echt heel erg leuk en lief van Mamaplaats dat jullie je zo hebben ingezet en deze mooie prijzen weggeven. Groetjes van een hele trotse papa Thomas en Caspar tekenen
thomas caspar

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je