{{ message.message }}
{{ button.text }}

Reactie Claudia, winnaar VSM Pakket + kaartjes Winter Efteling

Afbeelding blog 'Reactie Claudia, winnaar VSM Pakket + kaartjes Winter Efteling'
Wat een super geweldig nieuws!!! Je maakt mij en ons gezin enorm blij vandaag !!! Ik gebruik zo graag VSM en ben echt enorm blij met dit pakket en natuurlijk ook minstens zo blij met de kaarten voor de Winter Efteling! Mijn kinderen gaan een gat in de lucht springen als ik ze zo van school haal, geweldig!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je