{{ message.message }}
{{ button.text }}

Reactie Carla, winnaar Muursticker

Afbeelding blog 'Reactie Carla, winnaar Muursticker'
Het heeft even geduurt maar het resultaat mag er wezen. Een prachtige muur heb ik dankzij hippekinderspullen.nl.En omdat ik ze in lijstjes heb geplakt kan ik elders nog een keer een leuke muur maken. En de service is echt super. Ze hadden er als verassing nog leuke naam stickers en de hoofdjes van de kids bij gedaan maar deze heb ik nog niet geplakt. Groetjes Carla

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je