{{ message.message }}
{{ button.text }}

Quooker: perfect voor drukke mama's

Razendpopulair (in één op de vijf keukens staat ‘ie inmiddels) en dé keukentool voor elke domestic diva. De Quooker Fusion levert direct kokend water uit de kraan. Handig voor warme drankjes zoals thee, maar ook ideaal bij het koken. Veilig, zuinig, multi-inzetbaar en onmisbaar in elke keuken.

Afbeelding blog 'Quooker: perfect voor drukke mama's'

Handige oplossingen die ons tijd besparen, daar worden wij drukke mama's heel blij van. Een absolute favoriet voor in de keuken is de Quooker. Deze kokendwaterkraan is inmiddels een begrip in Nederland. En geen wonder. De Quooker is namelijk niet alleen ontzettend makkelijk en tijdbesparend (bedenk maar eens hoe vaak je kokend water nodig hebt op een dag) maar ook superveilig. Ideaal als je kleine kindjes hebt rondlopen.

Perfect voor drukke ouders

Je kent het wel. Na een lange dag werken kom je uitgeput thuis. Het liefst zou je op de bank willen neerploffen, maar er moet eten worden gekookt, flesjes worden gemaakt, speentjes worden gesteriliseerd en nog veel meer. De Quooker maakt het avondritueel bestaande uit eten koken en opruimen een stuk gemakkelijker én sneller. Zonder Quooker kost het tien minuten om een pan water voor pasta aan de kook te brengen. Met Quooker heb je binnen een seconde kokend water direct uit de kraan. En niet alleen tijdens de avondspits biedt de Quooker uitkomst. Als je je realiseert hoe vaak je per dag kokend water nodig hebt (voor thee, koffie, speentjes en flesjes steriliseren...) merk je dat de Quooker echt uitkomst biedt.

Ook veilig voor de kids

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Vooral met kinderen in huis. De angst voor veel ouders is dat je kindje brandwonden oploopt door een kan met heet water. En deze angst is niet geheel onterecht. Omvallende waterkokers veroorzaken jaarlijks honderden ongelukken waarvan de meeste met jonge kinderen. Met de Quooker zijn dit soort ongelukken verleden tijd. De Quooker heeft namelijk een kraan die vast op het aanrecht staat, een kindveilige bedieningsknop en een dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt.

Goed voor het milieu en de portemonnee

Niet geheel onbelangrijk: de Quooker is energie- en waterbesparend. Je energierekening zal dus niet omhoog gaan door de Quooker. Bovendien tap je met een Quooker altijd precies de hoeveelheid kokend water die je nodigt heb. Kies je voor de COMBI, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan ga je écht besparen in de portemonnee. Want die rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken.

Meer weten? Op Quooker.nl vind je meer informatie en handige video’s die je precies laten zien wat Quooker voor jou en je gezin kan betekenen. En over één ding zijn alle Quooker-gebruikers het eens: als je eenmaal een Quooker hebt, kan je niet meer zonder.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je