{{ message.message }}
{{ button.text }}

Probeer niet te lachen...

Vanmiddag heb ik voor de eerste keer 'tikken' gehad van mijn zoon. En ik moest echt mijn best doen om niet in lachen uit te barsten.

Afbeelding blog 'Probeer niet te lachen...'

Begin van de middag schoof ik een paar Nibbit-chipjes om zijn vingers heen, voor het nostalgische gevoel. Hij kon het wel waarderen, zo erg dat ze natuurlijk alle drie tegelijk zijn mond in gingen. Aangezien dat een paar weken geleden ook met een paar pepernoten gebeurde, en hij daar bijna in stikte, haalde ik gauw één chipje uit zijn mond. Dat had ik beter niet kunnen doen...

Wat volgde was een tirade. Een waar schreeuw én gil festijn. Inclusief wapperende handjes die mij driftig begonnen te 'slaan'. Niet lachen Kel, niet lachen... Het lukt me met de nodige moeite. Ik schud mijn hoofd en zeg duidelijk dat hij er eentje tegelijk in zijn mond moet stoppen. Hij loopt weg en gaat een stukje verderop verder met gillen en stampvoeten en het produceren van krokodillentranen.

Eind van de middag haalde ik hem op bij onze gastouder. Daar hoorde ik (met ingehouden trots) aan dat hij heel goed voor zichzelf op kan komen. Een ander kindje had een auto'tje afgepakt (wat hij wel vaker doet, maar meestal zonder weerwoord) maar meneer maakte duidelijk kenbaar dat hij hier niet van is gediend. Het kindje zelf beaamde nog dat Quentin een beetje boos op hem was geworden.

'Die' fase is dus aangebroken.
Ik maak mijn borst (en lachspieren + geduld) vast nat!
(Oké dat is nu dus een hele rare zin geworden)

kelly_1481657211.jpg

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je