{{ message.message }}
{{ button.text }}

Prinsjesdag met mijn ventje!

Prinsjesdag en dat betekent dat ik vrij ben! :-) Samen met mijn kleine ventje naar de gouden koets gekeken.

Afbeelding blog 'Prinsjesdag met mijn ventje!'

Dinsdag 15 september... Prinsjesdag! Alle haagse scholen zijn vrij en ik dus ook. Heerlijk zo;n extra dagje met mijn ventje. Het weer ziet er slecht uit, maar ik waag het er toch op. Goed ingepakt gaan we op weg naar de binnenstad van Den Haag. We wonen er dichtbij, dus besluit ik op de fiets te gaan.

Koud

Het is behoorlijk koud op de fiets. Gelukkig had ik ons goed ingepakt en regent het niet. Het enige dat ik ben vergeten is een paraplu..... heb ik weer. Alles ingepakt.... luiers, drinken, snoete poetsers, eten, extra kleding, maar geen paraplu. Ach ja genoeg bomen te vinden op het korte voorhout.

Politie

Mocht je fan zijn van de politie dan kan je hier je hart ophalen. Overal zie je ze lopen, rijden en fietsen. Mijn ventje vindt het geweldig. Hij roept, zwaait en lacht naar ze en dat vindt de politie maar al te leuk. Hij krijgt een aai over zijn bol, er wordt terug gezwaaid en wanneer ik een agent vraag om een foto van ons te maken doet hij dat maar al te graag.

De stoet

Om 13.00 gaat het hele festijn beginnen. Veel mensen vinden een kleintje toch erg leuk en al gauw sta ik vooraan bij de hekjes. Echt super lief! Mijn mannetje roept en lacht, Al die paarden, het corps en de mensen. Hij geniet zichtbaar en ik ook. Uiteindelijk komt de gouden koets. Hij snapt daar natuurlijk niks van, maar hij zwaait vrolijk naar Maxima. Althans dat denk ik. :-) Het begint hard te regenen, maar wij staan droog onder de bomen. Na de optocht wachten wij af totdat hij terug komt. Het regent nog harder en ik heb geen zin om al terug te fietsen, dus schuilen bij heet bistrootje tot ze weer terug komen met de stoet. En ook de tweede keer lacht, zwaait en schreeuwt mijn kleine ventje naar alles wat langs komt. Hij vindt het geweldig en ik ook.

Eerste keer

Dit was zijn eerste keer dat hij het "bewust" mee kon maken en wat heeft hij genoten. Ik ben dan ook blij dat ik toch ben gegaan.

Wie is er nog meer geweest? Hoe vonden jullie het? Of heb je het op tv gevolgd? Ik ben benieuwd!

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je