{{ message.message }}
{{ button.text }}
Afbeelding blog 'Power Mommy's!' Achtergrond blur afbeelding

Dus... Mama, artiest, huisvrouw, een leuke partner, en een fitte mama zijn... het is nogal wat!

Ik had laatst een gesprek met een vriendin van me en toen vertelde ik dat alles goed ging, maar dat ik zo moe was. Toen zei ze... Shar, vraag je niet een beetje te veel van jezelf? Na die vraag besefte ik echt dat ik weer even moet dimmen met dat "perfecte leven" te willen leiden en alles "on point" willen hebben.

Als je nou eens terug gaat naar de basis... je hebt eerst een kinderwens. Het feit dat je überhaupt zwanger kan worden is al een blessing. Dan hoop je dat de zwangerschap goed verloopt, dat je kind gezond is, dat de groei goed gaat enz... Eigenlijk heb je gewoon altijd onzekerheden over alles in het leven. Je kan hoog of laag springen, het leven komt zoals het komt. Je kan er vrij weinig aan veranderen. Deze acceptatie heb ik als perfectionist altijd erg lastig gevonden. Ik wil gewoon altijd alles in de hand hebben.

Maar... als ik stil sta bij wat ik allemaal al heb in t leven, voel ik me zo intens gelukkig en denk ik ja... het staat eigenlijk allemaal al zoals ik altijd al wilde dat het zou staan! Oké... dat extra vet dat zich op mn lichaam heeft gevestigd ben ik nu wel zat, maar aangezien ik nu allemaal extra banen heb, kan ik dus echt niet de hele dag op konijnen voer leven. En ja... ik zou er thuis ook wel eens wat aantrekkelijker bij willen lopen, maar ik ben al blij als ik een keer uitgebreid kan douchen en mn gezicht een beetje in kan kleuren. Comfortabele kleding is t nu... geen poespas, gewoon iets aan doen wat lekker zit hoor... daaaag! Ik heb nu andere prioriteiten.

Ik wil met mn verhaal eigenlijk aangeven dat ik trots ben op de mama's. Iedereen doet het op zn eigen manier, maar ik heb gewoon respect hoe moeders alle ballen hoog houden. Ik wil er even bij stil staan dat het echt niet "niks" is. Voor de alleenstaande mama's maak ik al helemaal een diepe buiging. Ik zou namelijk echt niet weten hoe ik alles zou moeten doen zonder de hulp van mn vriend.

Tot slot... Het is niet erg als het allemaal nog niet "perfect" staat. Want wat is perfectie eigenlijk? Volgens mij is gelukkig zijn veel belangrijker. Uiteindelijk gaat het om de liefde en de mooie momenten die je als gezin verzameld.

Liefde voor alle mommy's!!!

Vond je mijn blog interessant?

Vergeet me dan niet te volgen, dan mis je geen blogs meer van mij!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je