{{ message.message }}
{{ button.text }}

Positiekleding

Neem eens een kijkje bij kleertjes.com, zij hebben een uitgebreide collectie aan positiekleding. Lees hier alles over positiekleding >>

Afbeelding blog 'Positiekleding' Achtergrond blur afbeelding
Na jaren erover te hebben gefantaseerd, is het dan eindelijk zo ver… Gefeliciteerd, je bent zwanger! De wereld staat op zijn kop! Maar je kledingkast ook. Gelukkig leven we nu in 2013 en niet meer in 1980, toen de moeders in spe, de hele zwangerschap met een verstelbare spijker-tuinbroek en wijde slobbertruien rondliepen. Tegenwoordig mag je buikje gezien worden en wil je nog steeds lekker hip, met de laatste mode meelopen. Helaas zal een merendeel van je kleding je over een aantal weken niet meer goed passen. Wees niet getreurd, die Skinny jeans zal je heus wel weer passen.  Maar je hebt nu in ieder geval een goede reden om lekker voor jezelf te gaan shoppen!

Positiekleding

Neem eens een kijkje bij Noppies, zij hebben een uitgebreide collectie aan positiekleding. Je kunt thuis lekker in rust alles bekijken en je keuze maken. Ze bieden positiekleding die comfortabel én trendy is, van de merken Noppies en Esprit. Noppies gebruikt elastische materialen en slimme ontwerpen, zodat de kleding meegroeit met je zwangere buik en jij bij het kopen van zwangerschapskleding gewoon je normale maat kunt aanhouden, ideaal!

Maar waar moet je nu eigenlijk op letten, als je positiekleding koopt?

Als je ongeveer 3 maanden zwanger bent, gaat je buik groeien en zal je merken, dat je kleding niet meer fijn zit. Ook al is je buik maar een klein beetje gegroeid, een zwangerschapsbroek is dan een uitkomst. In deze broek zit een brede elastische buikband, met verstelbaar elastiek in de taille. Deze rekt de hele zwangerschap met je buik mee. Zelfs na je zwangerschap, als je lichaam nog niet helemaal zijn oude figuur heeft, kun je deze zwangerschapsbroek nog dragen. Koop hem wel in je eigen maat! Veel vrouwen denken namelijk dat ze een aantal maten groter moeten kopen, maar dat is nergens voor nodig. Verder heb je ook zwangerschapsshirtjes nodig. Wacht hier niet te lang mee, want het zou jammer zijn, als je gewone shirts zouden uitrekken en dat je ze na de zwangerschap niet meer kunt dragen. Zwangerschapsshirts zijn ook net iets langer dan gewone shirts, noppieszodat je buikje goed bedekt is en je ze in je broek kunt stoppen of het er mooi over heen kunt laten vallen. Ook voor deze shirts geldt dat je je eigen confectiemaat kunt aanhouden. Ook na je zwangerschap kun je terecht bij Noppies. Zij hebben namelijk een uitgebreide collectie voor baby’s, peuters en kleuters.  Geschreven door mama Ilona

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je