{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pokémon Go - De Hype

Doet jouw kind al mee aan de Pokémon Go Hype? Het is helemaal hip en happening

Afbeelding blog 'Pokémon Go - De Hype'

Doet jouw kind al mee aan de Pokémon Go Hype?

Onze kids zijn er nog echt te jong voor, daardoor wist ik niet eens dat deze app gelanceerd was. Maar sinds gisteren is het helemaal hip en happening. Zo ook mijn collega's.

Een van mijn directe collega gaat ineens vaker buiten roken en komt vervolgens helemaal blij terug. Ik vroeg haar wat er was, want ze zag er ineens veel vrolijker uit. Helemaal enthousiast vertelde ze dat er veel Pokémons achter ons kantoor zitten. Ze werd er dus helemaal vrolijk van, verklaarde ook meteen haar meerdere rookpauzes die dag.

Van een andere collega zag ik een foto van haar in de tuin met haar mobiel.... je raadt het al.... er zat een Pokémon in de tuin.

Momenteel is het niet alleen bij mijn collega's een hype, maar schijnbaar in heel Nederland. Zo erg dat mensen domme dingen gaan doen, zoals op het spoor lopen, in de auto Pokémons vangen en op de weg lopen. Ik denk dan dat ik nog lang niet alle domme dingen opgenoemd heb.

Ik ben dus erg benieuwd of het echt zo'n geweldige leuke app is, dus ik ga hem ook downloaden. Ik ga het spelen (op een veilige manier) en misschien wel samen met dochterlief lekker door de bossen wandelen (maar dan moet ik eerst weten of het wel iets voor haar is). Wish me luck ;-) And I will let you know!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je