{{ message.message }}
{{ button.text }}

Papa wil je mijn slaapschoenen aandoen?

Slapen zonder brace, dat kan toch niet. Uitzondering, nee dank je wel mama!

Afbeelding blog 'Papa wil je mijn slaapschoenen aandoen?'

Buiten is het 30 graden. Mijn kind 39 graden. De slaapkamer op het zuiden 34 graden. We besluiten te kamperen in de woonkamer. Luchtbed ligt klaar, opgepompt, airco aan, mama doet haar pyjama aan, papa doet zijn pyjama aan, Meisje krijgt haar nachtluier en pyjama aan. Papa komt aan met de brace, ik zeg ach laat maar, laat maar een nachtje die niet ademende schoenen, warme siliconen zolen als ze ook nog koorts heeft. Nee dat wil ik haar niet aandoen.

We gaan liggen. Meisje is onrustig blijft bewegen en friemelen. En ik blijf haar aanleggen. Ze is zo warm! Het is zo warm!

Dan draait meisje naar papa, ze steekt haar voeten uit. Papa voet voet! Ze weet duidelijk te maken, hoe moet ik slapen papa zonder mijn brace aan? Papa trekt haar haar brace aan, en binnen 10 minuten heeft ze zich heerlijk in slaap gedronken. Hoewel ik denk dat je veel lekkerder ligt zonder brace aan, hoewel ik ervan overtuigd ben dat die schoenen warm zijn, voor haar is slapen in bed iets dat met haar nachtschoenen moet.

Wat fijn lieverd, dat je zo makkelijk dit medische hulpmiddel aanvaard hebt. Hoe moet dat straks als je groter wordt en de brace niet meer nodig hebt?

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je