{{ message.message }}
{{ button.text }}

Pampers New Born Pakket is binnen!

Afbeelding blog 'Pampers New Born Pakket is binnen!'
Afgelopen vrijdag mocht ik dan mijn Pampers pamperpakket in ontvangst nemen. Ik had het gelijk uitgestald in onze nieuwe babykamer en ik ben helemaal blij! We verwachten over 2 á 3 weken onze dochter en dit pakket komt als geroepen. Zeker omdat je nooit weet of je genoeg in huis hebt als het om luiers gaat, maar ik weet zeker dat we de komende tijd goed door gaan komen. Bedankt Mamaplaats en Wehkamp!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je