{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ouders die het goede voorbeeld geven krijgen respect.

Als ouders is een eigen methode van opvoeden naar je kind belangrijk. Tijd maken voor mezelf is belangrijk voor de balans, mezelf opladen.

Afbeelding blog 'Ouders die het goede voorbeeld geven krijgen respect.' Achtergrond blur afbeelding

Het leven vind ik een feest, omdat ik de ingrediënten  bepaal. Net als iedereen heb ik levenservaringen. Goede en slechte tijden. Ik heb mooie ontmoetingen gekend. De mooiste ontmoeting is met mijn knapperd. Mijn knapperd zei: 'dus ik moet voor jou zorgen en je kind'. Mijn antwoord  was dat ik naast hem ging liggen voor de tv. We keken een film, hij viel op gegeven moment in slaap. We vielen na de film in slaap, nadat we elkaar hadden geknuffeld. De kleine, zoonlief, was bij zijn oma. Wat ik dus belangrijk vind in de opvoeding  van mijn kind, is dat hij ervaart en ziet dat zijn moeder gelukkig is. Ook streng zijn naar hem op het juiste moment. Daarnaast vind ik  het  belangrijk  dat hij ziet dat ik een  stabiele  relatie heb met mijn knapperd. Dat hij het goede voorbeeld krijgt. Knapperd en ik zeiden dat we elkaar elk weekend willen zien. Dus we leren elkaar kennen en werken aan onze relatie in een  rustig tempo. Aanstaande vrijdagavond gaan we uit. En de dag erna, zaterdag ontmoet de knapperd mijn kind, zodat hij een  papa heeft. Hij zal de energie van mijn knapperd voelen en hem gauw papa Melvin gaan noemen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je