{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opeens viel het kwartje

Mijn oudste is al een week ziek hoge koorts hangerig huilerig en lusteloos

Afbeelding blog 'Opeens viel het kwartje' Achtergrond blur afbeelding

Vanmiddag bij de huisarts besefte ik het opeens. Ik was daar met mijn oudste omdat ze al vijf dagen koorts heeft en echt flink ziek is. De dokter keek in dr oortjes keel enz. Alles zag/klonk goed. Ze zei ik denk dat ze over het dieptepunt heen is. Ga maar gewoon zo door, met goed voor haar zorgen. 

Die ene regel; goed voor haar zorgen deed het m. Ik kon wel janken. Waarom? Nou ik vind mezelf vaak zo.n rot moeder. Ik mopper en zeur en voel me vaak zo depressief. 

Ik hou wel enorm veel van mijn kinderen en dat zag de dokter blijkbaar. 

Ik ben zo.n rotmoeder die werkjes van de psz in een plakboek plakt die meer tijd in de kinderen steekt dan in mn huishouden. Maar ook zo.n stomme moeder die niet altijd de energie heeft om naar de speeltuin te gaan of om te gaan wandelen. Ik kom van heel ver van echt heel ver en ik ben blij dat ik sta waar ik sta. 

Maar die paar woorden bliezen me gewoon even omver. 

Omdat ik zo.n stomme rotmoeder ben. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je