{{ message.message }}
{{ button.text }}

Opa heeft Lynn opgehaald, of toch niet?

Achteraf lachen we er om (en de ouders van Linda gelukkig ook). Mijn schoonvader nam het verkeerde kindje mee vanuit de opvang.

Afbeelding blog 'Opa heeft Lynn opgehaald, of toch niet? '

Mijn vriend had een bedrijfsuitje (bowlen) en kon Lynn niet ophalen van de opvang. Ik werk vaak in de avonden dus ik ook niet. Al ruim van te voren afgesproken: mijn schoonvader haalt Lynn op van de crèche. Het weekend ervoor was hij op bezoek geweest waar ik alles heb uitgelegd. Wat ze mag eten als ze thuis komen en hoe laat ze gaat slapen en wat meestal het ritueel is. 

Mijn schoonvader ziet Lynn niet heel vaak, daarom vond ik het ook wel fijn om van te voren af te spreken. Kon zij hem ook weer even zien. Alles liep erg relaxt en hij had er vertrouwen in. Mijn vriend zou alweer op tijd thuis zijn dus mocht Lynn niet willen slapen dan is spelen ook prima. 

Zo gezegd zo gedaan zou je denken... Maar weet je wat er gebeurde? 

Opa komt de opvang binnenlopen en zegt dat hij de opa van Lynn is. Hij krijgt een meisje in zijn armen en een tasje met haar spullen. Handen vol met kind en tas loopt hij naar de auto en opent de autostoel. Kind erin en tijdens het vastmaken komt de leidster naar buiten rennen... Meneer! Sorry sorry! Dat is niet Lynn, het is Linda! Lynn ligt nog op bedje. 

Lynn is 13 maanden oud en Linda 15 maanden oud. Linda wordt regelmatig door opa of oma opgehaald en de leidster maakte een verwisselfout... (achteraf hoorde ik dat Linda ook vaak Lin genoemd wordt als afkorting...)

Opa was niet echt onder de indruk en wachtte geduldig bij de auto totdat de goede Lynn gebracht werd. 

We hebben vreselijk gelachen, maar het was ook eventjes schrikken hoor! Gelukkig werd mijn vriend al op de hoogte gesteld door de opvang voordat hij naar huis ging. 

Nou, avontuurtje weer! Opa neemt gewoon een willekeurige Lynn/Lin mee haha!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je