{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op zoek naar de roze wolk...

Tja...die roze wolk. Ik vraag me af of die nog wel bestaat! Ik voel me weer zó rot momenteel...

Afbeelding blog 'Op zoek naar de roze wolk...'

Afgelopen vrijdag werd mijn zoontje ziek. Ik ging hem ophalen bij de gastouder en hij zat op mijn schoot, zodat ik zijn schoenen aan kon doen. Een paar keer kuchen en daar kwam het....een stroom van kots. Vól over mij heen! En over zichzelf. En over de bank van de gastouder en over het vloerkleed! Ik begon eerst een beetje te lachen, van de schrik, denk ik. En omdat ik gewoon helemaal onder de kots zat, niet zo'n klein beetje ook. Mijn broek, schoenen, hand, T-shirt, alles zat onder. Ik heb Fynn toen gauw een kus gegeven en hem op de grond gezet. Alles opgeruimd met de gastouder en kleding van het zoontje van de gastouder kunnen lenen. Want tja...zijn noodkleding had Fynn al aan, omdat 'ie in een plas met water was gaan zitten. Handige Harry...

Ik in een mooie joggingbroek van de gastouder gauw naar huis gegaan. En we waren gelukkig met de auto, dus konden we lekker snel onder de douche springen! 

De volgende dag heeft Fynn nog een paar keer alles eruit gegooid. En daarna was het gelukkig over. 

Afgelopen dinsdag was ik helaas aan de beurt. Alles eruit gegooid. En je begrijpt, dat ik dit niet meer had verwacht met 20/21 zwangerschap. Nu zal het vast een virus zijn, ofzoiets. Maar wel een rotvirus!!! Vandaag weer alles eruit gegooid en ik kan vanavond niet naar het trouwfeest van een oude kennis. Wat ik erg jammer vind, want we hebben elkaar een paar jaar niet gezien. Gelukkig heeft ze zelf een kind en begrijpt ze dat ik voor mezelf en m'n kindje kies. Maar vervelend is het wel. 

Ik hoop dat ik in deze zwangerschap nog wel kan gaan genieten, want ik vind het zó irritant worden dat ik me steeds niet lekker voel! De ene week een virus, de andere week ben ik doodmoe en m'n rug blijft ook een zwak punt, waardoor ik maar amper kan werken. Ik merk ook dat mijn zoontje het moeilijk vindt, dat ik weinig energie heb en niet zoveel kan doen. Juist nu hij 2 jaar is, heeft 'ie me zó hard nodig! Hij maakt zoveel ontwikkelingen mee. Hij zit ook in de "nee-fase" en heeft het ook moeilijk met zichzelf. De driftbuien en jantje lacht, jantje huilt komen vaak om de hoek kijken. Ik probeer consequent te blijven en hem er zo rustig mogelijk doorheen te helpen. Wat aardig goed lukt! 

Ik merk wel dat ik in mijn blogs een soort uitlaatklep vind. Ik wil dolgraag ook de leuke dingen vertellen, maar die maak ik helaas niet zoveel mee, momenteel. Mijn beste vriendin zei me net wel dat we binnenkort eens lekker naar een spa gaan, om even alles te vergeten om me heen en lekker te ontspannen. Ben benieuwd! Het aanbod is super lief en hopelijk werkt het. 

Aanstaande maandag hebben we de 20-wekenecho en daar kijk ik natuurlijk ook wel heel erg naar uit!!! 

 

1

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je