{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op ziekenbezoek tijdens zwangerschap?

Ik en m'n vriend willen op ziekenbezoek gaan bij een collega van hem gaat dat?

Afbeelding blog 'Op ziekenbezoek tijdens zwangerschap?'

Hallo, ik had een vraagje. Mijn vriend heeft een collega die heeft 3 maanden in het ziekenhuis gelegen, en 1 maandje ongeveer in coma. Hij had legionella in z'n lichaam gekregen na een kies trekken of zo, de echte reden willen ze niet kwijt in het ziekenhuis. Nu is ie weer thuis een paar weekjes. Maar mijn vriend wil eventjes op ziekenhuis bij hem om hem ook te vertellen van het grote nieuws dat ik zwanger ben. Nu is mijn vraag eigenlijk: kan dat kwaad? Als ik mee ga op ziekenbezoek. Hoe en wat precies wat ik ook niet exact.....

Ik zou best ff graag mee willen, maar als het schadelijk is voor het kindje dan doe ik het liever niet. Ik heb ook al gezegd: bel hem anders ff en vraag hoe het eerst gaat. Maar goed om hem zelf te vragen of dat het verstandig is om mee te komen, is het ook geen verrassing meer. Beetje lastig dit.

Vandeweek zijn we ook bij zijn tante geweest op bezoek om het te zeggen, die was verkouden maar daar zijn we toen ook geweest. Moet je dan echt alles gaan vermijden vraag ik me eigen af??

Wat zouden jullie dan is mij vraag?

Tags: #Mom to be, #post

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je