{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op een voorspoediger 2016!!

Een bewogen jaar sluiten we bijna af. 2015 was geen topjaar. Ik hoop dat 2016 iedereen meer voorspoed brengt. Dan komen mijn wensen uit.

Afbeelding blog 'Op een voorspoediger 2016!!' Achtergrond blur afbeelding

Opeens is het zover, het is bijna kerst en het nieuwe jaar breekt alweer bijna aan. Een bewogen jaar hebben we achter de rug. Wat een tegenslagen allemaal, maar gelukkig ook nog goede berichten.

2015 begon erg goed. Met een groep vrienden luidden we het nieuwe jaar in en proostten op een gelukkig en gezond 2015. Mijn lieve schoonzus kwam zelfs nog even gezellig langs om oud en nieuw te vieren, terwijl zij met haar zwangere buikje inmiddels op klappen stond. Op 3 januari mochten wij ons lieve nichtje Z. dan ook eindelijk ontmoeten. Wat een schatje.

In februari beleefden wij een super vakantie in Oostenrijk. We gingen een week wintersporten in Königsleiten. Little J. maakte voor de eerste keer kennis met skiën en ik ontdekte na jaaaaaren dat ik toch ook wel erg blij word van een vakantie in de sneeuw. Na onze vakantie stond mijn ingreep gepland zodat ik eindelijk afscheid kon nemen van de slechte cellen die aanwezig waren bij mijn baarmoeder. De verdoving werkte niet helemaal mee, maar na een aantal weken bleek dat de snijranden eindelijk schoon waren. In augustus bleek ik na een check-up een betere uitslag te hebben en ik hoop over 2 maanden weer helemaal een normale uitslag te hebben.

Het voorjaar vloog voorbij. Little J. ging met plezier naar school, Little T. ging graag naar de peuterspeelzaal, nam afscheid van de luiers en werd officieel ontslagen bij de kinderarts. Big L. was (te) vaak op Schiphol te vinden om bergen werk te verzetten en ik maakte best weer een hoop mooie reisjes voor de baas. Het leek weer allemaal voorspoedig te gaan met iedereen.

Echter in mei werd mijn zwager getroffen door kanker. Begin juni hoorden we dat het uitgezaaid was en dat er een zware behandeling gepland stond gedurende de gehele zomer. Voor onze familie leek de wereld even stil te staan. Na maanden van chemo’s waar mijn zwager zich erg goed doorheen wist te slaan, kwam aan het einde van de zomer eindelijk goed nieuws. De chemo’s hadden hun werk goed gedaan en op de scan was niks meer te zien. Tranen van geluk huilde ik. Wat was ik blij met dit mooie nieuws. Elke maand weer, ben ik opgelucht als de onderzoeken weer goed blijken te zijn.

We vierden de 65e verjaardag van mijn ouders, hadden weer energie voor een sociaal leven en ons leven kabbelde weer voort. Onrust in de wereld doet ons nu en dan beseffen hoe kwetsbaar we zijn in deze tijd. Dat gevoel ebt meestal snel weer weg gelukkig. Inmiddels staat onze wintersportvakantie en de zomervakantie alweer vast. Een weekje skiën in Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau gaan we doen met z’n viertjes en in de zomermaanden vliegen we voor 2 weken naar Spanje.

Vervelend nieuws in onze omgeving deed ons weer schrikken vorige week. Komt er dan nooit een einde aan die nare ziekte? Voor 2016 hoop ik voor een ieder vooral heel veel geluk. Geluk op het gebied van gezondheid. Want een goede gezondheid blijkt meer dan ooit niet altijd vanzelfsprekend te zijn. Dit jaar sta ik zeker stil bij de mensen in onze omgeving die de feestdagen met een ander gevoel zullen beleven. Ik ga keihard genieten van mijn 3 mannen en mijn lieve familie en vrienden en duim voor een top 2016 voor IEDEREEN.

Zorg goed voor elkaar, wees aardig en heb lief!!

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je