{{ message.message }}
{{ button.text }}

Op een mintgroene wolk...

Mintgroen: dé unisex kleur van het moment! Daar kun je niet meer omheen, want je ziet het overal...

Afbeelding blog 'Op een mintgroene wolk...' Achtergrond blur afbeelding

Je hoeft maar één stap binnen te zetten in een babywinkel of je wordt overspoeld door de kleur mintgroen. Naast roze, blauw en een paar andere zachte pastelachtige kleuren is mintgroen een kleur die overheerst op dit moment. Helemaal niet erg, want ik riep al langer dat ik mintgroen zo'n mooie kleur vond en dat dát de kleur zou zijn die ik voor het kamertje zou willen als we in verwachting waren. Nu het eenmaal zo ver is, komt dat dus goed uit!

Leuk is dat mintgroen voor zowel meisjes als jongens kan. Dit is wel erg handig als je, net als ons, niet wil weten wat het wordt en toch iets anders zoekt dan wit. Daarnaast combineert mintgroen goed bij allerlei andere neutrale kleuren. Het staat goed in combinatie met wit, grijs, zwart en zelfs met bepaalde tinten bruin.Ook als je wel weet wat het wordt, kun je veel doen met deze kleur. Roze en blauw kunnen namelijk ook goed gecombineerd worden met deze nieuwe-ragekleur.

Waar neutrale kleuren het mooi zacht houden, zorgen wat fleurige kleuren juist ervoor dat het meteen een hele frisse uitstraling krijgt. Zo zijn tinten die in de buurt van roze en oranje komen erg mooi bij mintgroen. Deze kleuren staan tegenover elkaar in de kleurencirkel, wat wil zeggen dat het complimentaire kleuren zijn en dat ze er dus voor zorgen dat ze juist elkaar heel mooi uit laten komen. Nu alleen nog op zoek naar een winkel met aankleding voor de kinderkamer in deze fleurige kleuren, want dat ben ik nog niet tegengekomen...

Kortom, doe vooral wat je mooi vindt, maar mocht je nou toevallig net zo verliefd zijn op deze kleur als ik, geniet dan lekker van deze mintgroene wolk!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je