{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ook ik Count my blessings

Ik heb er even over na moeten denken maar toch ook ik schrijf een blog

Afbeelding blog 'Ook ik Count my blessings' Achtergrond blur afbeelding

Ik kijk iedere dag even op mamaplaats om de nieuwe blogs te lezen. Ik lees echt alle blogs, reageer niet altijd maar vind het wel super leuk om alles bij te houden !

Ik zag ineens allemaal blogs met dezelfde naam: count your blessings. Het gaat om een winactie.. Best goed eigenlijk om af en toe eens na te denken met de mooie dingen die je hebt meegemaakt en nu het ook nog eens bijna het einde van het jaar is is dat natuurlijk helemaal perfect.

Afgelopen jaar is voorbij gevlogen! Het begon in Januari al spannend want mijn dochter begon op de basisschool. Vanaf dag 1 vond ze het geweldig en gelukkig nog steeds!! Als zij het naar haar zin heeft geeft dit mij een goed gevoel! 

Toen kwam het mooiste moment dit jaar op 14 mei namelijk de geboorte van mijn mooie zoontje! Helemaal gezond! Wat wil een mens nog meer? En nog steeds doet hij het super goed! Het is inmiddels al een ondeugend mannetje aan het worden en ik kan mijn geen leven meer voorstellen zonder hem!

In september is mijn middelste zoontje 3 jaar geworden waar natuurlijk ook even bij stil mag worden gestaan want hij doet het ook super goed en is een gezonde, ondeugende peuter!

En nu is het jaar bijna voorbij en ben ik ook nog eens aangenomen voor een nieuwe baan waar ik begin volgend jaar mee start!!

Ik mag dus wel zeggen dat ik een mooi jaar heb gehad met heel veel mooie gebeurtenissen!

En nu op naar het volgende jaar waarin veel nieuwe dingen komen zullen maar waarvan ik zeker weet dat het weer een geweldig jaar zal worden!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je