{{ message.message }}
{{ button.text }}

onze mooie dochter kaylee

deze blog gaat over onze dochter kaylee , het begin van onze kleine meid

Afbeelding blog 'onze mooie dochter kaylee ' Achtergrond blur afbeelding

Het is al een paar keer mis gegaan , en dan eindelijk zwanger , ik stond onder strenge controle thuis en ziekenhuis . bloeddruk was heel hoog en veel bloed onderzocht en urine . en bij thuis controle belde ze dat de suite klaar moest staan en dat ik het ziekenhuis in moest , spannend en raar gevoel ging door me heen . nu gaat het gebeuren , en ja dat bij 38 weken . maandag op naar het ziekenhuis , eenmaal op de afdeling kreeg ik een suite voor mezelf , genoeg voor de visite strx bij haar geboorte , heel veel artsen en uitleg en weer dat prikken en onderzoeken , werd ik dinsdag in geleid . 2 cm ontsluiting dat is dus nix en stilletjes hoop ik dat het met een keizersnee kwam 7uur in de ochtend werd ik ingleid , na vele artsen en onderzoeken later de dag smeekte ik een  om een ruggenprik , en die was niet misselijk , ik zat ook nog intussen vast aan 2 flessen aan een stang links en rechts in mijn hand een naald en een katether . ik had het gehad , na een hele dag van vele dokters en zusters naast mijn bed  ging  het tegen de avond niet goed , met mij niet en de kleine , ik moest heel snel naar beneden ..ok klaar en moest gehaald worden , het hartje van haar ging niet goed  en mijn bloeddruk die toren hoog was ging niet goed . in de ok werd ze om 18.55 geboren met een keizersnee . in 5 min gebeurt gehaald en weer dicht .  een gezonde meid van een gewicht van 2400 lag ze naast me . heel ff dan ...de kleine kreeg ik pas de volgende dag te zien . het ging goed met  haar . gelukkig 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je