{{ message.message }}
{{ button.text }}

onze mooie dochter kaylee

deze blog gaat over onze dochter kaylee , het begin van onze kleine meid

Afbeelding blog 'onze mooie dochter kaylee ' Achtergrond blur afbeelding

Het is al een paar keer mis gegaan , en dan eindelijk zwanger , ik stond onder strenge controle thuis en ziekenhuis . bloeddruk was heel hoog en veel bloed onderzocht en urine . en bij thuis controle belde ze dat de suite klaar moest staan en dat ik het ziekenhuis in moest , spannend en raar gevoel ging door me heen . nu gaat het gebeuren , en ja dat bij 38 weken . maandag op naar het ziekenhuis , eenmaal op de afdeling kreeg ik een suite voor mezelf , genoeg voor de visite strx bij haar geboorte , heel veel artsen en uitleg en weer dat prikken en onderzoeken , werd ik dinsdag in geleid . 2 cm ontsluiting dat is dus nix en stilletjes hoop ik dat het met een keizersnee kwam 7uur in de ochtend werd ik ingleid , na vele artsen en onderzoeken later de dag smeekte ik een  om een ruggenprik , en die was niet misselijk , ik zat ook nog intussen vast aan 2 flessen aan een stang links en rechts in mijn hand een naald en een katether . ik had het gehad , na een hele dag van vele dokters en zusters naast mijn bed  ging  het tegen de avond niet goed , met mij niet en de kleine , ik moest heel snel naar beneden ..ok klaar en moest gehaald worden , het hartje van haar ging niet goed  en mijn bloeddruk die toren hoog was ging niet goed . in de ok werd ze om 18.55 geboren met een keizersnee . in 5 min gebeurt gehaald en weer dicht .  een gezonde meid van een gewicht van 2400 lag ze naast me . heel ff dan ...de kleine kreeg ik pas de volgende dag te zien . het ging goed met  haar . gelukkig 

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je