{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze Lilly de huilbaby

Lillian huilt, zeg maar krijst overdag. Ze is alleen tevreden als ze gevoed wordt en hechten is een groot probleem voor ons.

Afbeelding blog 'Onze Lilly de huilbaby'

Laatste keer vertelde ik dat onze Lillian naar mn schoonzus ging voor een paar dagen.Dat is uiteindelijk van dinsdag tot zaterdag geweest en ik weet niet of dat nou zo slim was.

Het huis is schoon en de was gedaan zelfs de kerstboom staat en normaal geniet ik eindeloos van de kerstdagen.Maar nu kan ik er amper van genieten. We hebben nog geen kerstcadeautjes voor mekaar gekocht gewoon omdat onze hoofd er niet bij staat.

Toen ze thuiskwam en ze in mn armen had gelegd voelde het raar en het liefst had ik er zo weer terug gegeven.

Ik had al acuut spanning en de knoop in mn maag en de misselijkheid kwam weer terug.

Lilly voelde de spanning en begon al te mekkeren en ik zag een huil opkomen..Tuurlijk dacht ik, daar gaan we weer.

Ze heeft het bij mijn schoonzus geweldig gehad daar huilde niet lachte veel sliep zonder inbakerdoek etc..Dat ze haar dochter had die haar hielp en lekker met er aan het knuffelen was en haar zoon die ook hielp zegt ze er niet bij, ik ben overdag alleen.

Ik kan niet de hele tijd wiegen met haar op mn arm dat trekt mn rug niet en mn arm is lam, respect voor jullie moeders die dat uren kunnen hoe doen jullie het?

Ze gaven haar anderhalf uur van te voren nog een beetkje voeding omdat ze honger had en bleven dat doen wat ik heel irritant vond omdat ze dus idd. na 2 uur begon te zeuren om melk. 

We geven haar nu meer 135 in plaats van 100 en dat is al een groot verschil, ze komt nu wel nog steeds overdag 4 uur maar zeg 's avonds rond half 9 slaapt ze 5 uur misschien 6 en daar na weer 5..

Het inbakeren helpt weer,  al merk je wel dat ze in het begin het helemaal niks vind en voordat ze naar mn schoonzus ging vond ze het heerlijk.

Ik kreeg als commentaar ja maar ik vind ingepakt slapen ook niet lekker..Ik heb haar maar uit uitgelegd dat ze wakker schrikt en met haar armpjes zwaait en de doek haar rust geeft.

Vrienden van ons zijn zwanger van hun 4e kindje en dat is zon moeder die acuut verliefd is op haar babies, god ik wou dat ik dat had.

Ik haat mezelf erom dat ik dat niet heb, ik probeer het echt..We proberen meer te kletsen en we hebben zon stoffen rammelaar met zon klein belletje en andere dingen waar ze naar kijkt.

Maar ze doet het hier minder goed dan daar.

Ik denk dat het al heel veel zou schelen als mijn vriend wel verliefd was op haar mijn zijn gevoelens zijn hetzelfde als die van mij.

De ellende is dat met mijn oppaskinderen ik uren kon kletsen, spelen maarja die waren 4-6 maanden oud en niet van mij.

Misschien is het dat ik rond half 4-4 uur mn bed uit ga om op de bank te slapen( manlief snurkt en Lillian rekt strekt en god weet wat voor geluiden ze maakt.

Ik slaap maar een half uurtje op de bank omdat de kat het zo gezellig vind ze een liedje zingt vlakbij mn oor en na een zwaai ze die doorzet net buiten mep bereik.

Rond 5 uur loop ik buiten met de hond en dan blijf ik wakker tot ik rond 7 uur in slaap val op de bank voor een uurtje, de baby voed en als ik dan in slaap val uiteindelijk in bed ik elke x wakker word en op mn klok kijk hoelaat het is tot de volgende voeding van de nacht.

Ik ga haar vandaag proberen boven te laten slapen in haar babykamer inplaats van bij ons.

En ik zat ook te denken om dingen overdag te toen babygym of whatever gewoon zodat ik niet de hele dag alleen ben en misschien door die dingen samen met Lillian te doen ik meer aan haar ga hechten.

Maar serieus de angst sluipt erin dat ik misschien over 3 maanden nog niet aan haar gehecht ben.

Morgen moet het beter worden!

Tags: #Baby & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je