{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze ideale vakantie

Een leuke opdracht. Beschrijf je ideale vakantie... bof ik even dat ik schrijven leuk vind!

Afbeelding blog 'Onze ideale vakantie'

Mijn ideale vakantie...

Vroeger, (jaja... lees, 2 jaar geleden toen ik nog geen mama was...) had ik als antwoord gegeven: 

Een actieve vakantie, veel onderweg, veel zien, veel doen. Wij waren op vakantie elke dag wel ergens anders te vinden. Dan gingen we cultuur snuiven en dan gingen we een mooie pittige wandeling van een aantal uren maken, met als gevolg dat je de tocht onderschat en dus zonder water komt te zitten en alles toch wel tikkeltje gevaarlijk was, zoals bijvoorbeeld op het randje van de afgrond lopen... 

Maar nu geef ik als antwoord sinds onze kleine man er is: lekker in Nederland of in ieder geval niet te ver weg. We zijn heerlijk een aantal vakanties gewoon in verschillende parken geweest. Buiten de vakantie periodes zodat het lekker rustig was. Met een zwembad erbij dan zijn zoon en man lief het gelukkigste... en zeg nou zelf,  als zij gelukkig zijn hoe kan ik dan niet gelukkig zijn en zo lekker genieten. 

Volgend jaar denken we eraan om toch iets verder weg te gaan zoals Italië. Wederom buiten de vakantie periodes om en wederom toch wel in een huisje of sta caravan. Dat is iets wat mijn man wil. Ik persoonlijk zou camperen ook heerlijk vinden, maar dat is iets waar je mee opgegroeid moet zijn ofzo? Maar goed ik dwaal af...

Kortom: Onze ideale vakantie is wanneer het hele gezin geniet!! 

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je