{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onze droomvakantie wordt werkelijkheid

Onze droomvakantie gaat werkelijkheid worden. Het duurt nog even, maar we gaan er voor zorgen dat het lukt

Afbeelding blog 'Onze droomvakantie wordt werkelijkheid'

Onze droomvakantie, namelijk niet alleen mijn droomvakantie maar ook van mijn man, is een camperreis door Nieuw-Zeeland. Mijn man is reizen niet gewend van huis uit. Wel vakantie vieren. Wij zien reizen en vakantie vieren als twee verschillende dingen. Reizen is om een land echt te verkennen en de cultuur te leren kennen. Vakantie vieren is rustiger en meer gericht op ontspanning. Dit is uiteraard hoe wij het zien. 

Nadat wij onze eerste camperreis hebben meegemaakt toen we twee jaar samen waren, was hij verkocht. Ik heb op Zuid-Amerika en Antartica, alle continenten al mogen bezoeken. Elke keer doodsbang, verwonderd maar uiteindelijk weer verkocht aan het gevoel van vrijheid en het onderdompelen in ervaringen. Wij willen dit gevoel graag vaak ervaren, maar helaas hangt daar een prijskaartje aan. Met een opgroeiend gezin is dit niet jaarlijks haalbaar voor ons. Maar we hopen onze kinderen mee te geven dat de wereld groter is dan Nederland en Europa. Met name ongerepte natuur trekt ons en we willen dit delen met hen. Dit houdt in dat ze minimaal een jaar of 4 zullen moeten zijn om het te kunnen herinneren. Het zal behoorlijk wat geld kosten om met ons complete gezin door Nieuw-Zeeland te trekken. Daarom zijn we nu al begonnen met sparen. Hoe graag we ook willen gaan reizen, wat met zn tweeen een stuk goedkoper is, willen we dit het liefste als gezin. Dus alle extra's en meevallers gaan op een aparte rekening. Daarnaast hopen we in mei volgend jaar voor ons volgende wonder te mogen gaan. Als dit mag lukken dan willen we wachten tot onze jongste minimaal 4 is. En dan gaan we in de zomervakantie een paar weken vertoeven in een camper. Zo hebben we alles bij ons maar ook de complete vrijheid om te gaan en staan waar we willen.

We hopen dat tegen die tijd Bonusdochter ook mee mag, aangezien haar moeder het nu (begrijpelijk) te spannend vind om zover met ons mee te laten gaan. Voor nu gaan we keihard sparen, hopen dat ons gezin volgend jaar compleet mag worden en gewoon dagdromen van die reis. Het is dus nog een droom, maar wel een die absoluut waarheid zal worden. 

Hebben jullie al weleens met een camper gereisd of met kinderen zo'n reis gemaakt? Heel erg benieuwd hoe dat gegaan is en of het bevallen is!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je