{{ message.message }}
{{ button.text }}

Onverwachts zwanger ! HELP

Na braaf een test te hebben gedaan op aanrader van de dokter toch zwanger. Dat kwam even hard aan.

Afbeelding blog 'Onverwachts zwanger ! HELP '

Na dat ik braaf een test had gedaan en achter kwam dat ik zwanger was door de pil heen was het toch even slikken.

Eerste wat bij me op kwam was hoe kan dat nou ? Slik elke dag zelfde tijd netjes de pil nooit 1 vergeten. Hoe kan ik zwanger zijn door de pil heen terwijl ik maar  50% kans heb om zwanger te raken werd mij altijd verteld ? Zou dat even kort vertellen..

Ik was 17 genoot van het leven.. Kreeg een verkeerd vriendje slikte de pil maar soms vergat ik hem wel eens.. Nu denk ik o wat dom ! Ik kwam op een dag er achter dat ik zwanger was o o 17 en zwanger.. Ben zelf tegen een kind weg halen dus besluit was snel genomen hoe dan ook ik hou het kind.. Afspraak gemaakt bij de verloskundige.. Mevrouw wij willen toch nog even een test doen wij zien niks.. weer netjes een test doen ja hoor 6+ ! met spoed naar het ziekenhuis gestuurd en met spoed een operatie gehad. Buitenbaarmoederlijke zwangerschap ze hebben 1 eileider moeten verwijderen.

Je weet dat je het moet vertellen terwijl je net heb besproken om nog niet aan kinderen te beginnen.. Er spookte toen van alles door me hoofd.. zou hij blij zijn zou hij bij me blijven ? Word hij boos ? Boos waarom ken er ook niks aan doen ? Groeit het kindje ook op zonder vader ? Hij kwam thuis liet de test zien.Weet je het zeker ? Klopt die test wel zou je niet een andere test ook nog even doen ? Ik speciaal voor hem nog een test gedaan en Ja was echt zwanger.

Bij ons allebei moest het even bezinken he we worden ouders wat nu ? Gelukkig nam hij het goed op en zei hij we doen het stapje voor stapje vertellen het aan de ouders maken een afspraak en dan zien we wel.

Na de eerste echo's wisten we het zeker dit gaat ons lukken. We hadden het over trouwen gewoon zomaar.. Hij zei altijd ik ga nooit meer trouwen dus het verbaasde me. Begon met geinen en praten naar opeens getuigen vragen, jurk uit zoeken en alles regelen binnen 3 maanden ! Dat ging opeens heel snel gewoon klein gevierd met getuigen en mensen die voor ons belangrijk zijn !

December 2013 werd onze prachtige dochter Jennifer geboren. Dat was het mooiste moment !

Wat kan het leven toch raar lopen !

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je