{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ontbijt buiten de deur, goedkoop & lekker!

Afbeelding blog 'Ontbijt buiten de deur, goedkoop & lekker!'

Dat lekker ontbijt buiten de deur van tegenwoordig is ideaal. In ons land heb je diverse kindvriendelijke adresjes waar je goedkoop en lekker kunt ontbijten, of je gezond wilt doen of niet. Leuk voor in het weekend, tijdens de schoolvakanties of zomaar even tussendoor. Hier een aantal ontbijt tips voor buiten de deur

Ontbijtbij de Hema

In bijna iedere iets grotere plaats zit wel een Hema, waar je tot 10 uur voor bijna niets een prima ontbijtje kunt nuttigen. Voor 1 euro krijg je een kop koffie of thee, een pistolet met een gebakken ei, een croissantje en jam. De sfeer is ongedwongen, dus ook zeer geschikt voor rumoerige of ongeduldige kinderen. Eventueel kun je voor een meerprijs je ontbijt nog uitbreiden met pancakes, vers fruit of andere lekkernijen. Lees hier ook mijn blog over het ontbijten bij de HEMA!

Ontbijt bij Ikea

Natuurlijk kun je bij de Ikea in de eerste plaats erg leuk winkelen, maar veel mensen gaan juist naar de Ikea voor hele andere dingen. Wat dacht je van het speelparadijs, de ijsjes van slechts 50 cent, de Zweedse gehaktballetjes en niet te vergeten: de lekkere ontbijtjes. Tot 10.30 uur kun je daar gebruik van maken: voor een kop koffie, thee, cappuccino ( tweede kop gratis ), croissant, boter, jam, kaas, een gekookt eitje en een broodje, betaal je ook hier slechts 1 euro per persoon. Een goedkoop ontbijt dus.

Ontbijt bij Intratuin

Nog een mogelijkheid om voor 1 euro per persoon te ontbijten: ga eens naar Intratuin. Het ontbijt kan per vestiging iets afwijken, maar over het algemeen kun je daar tot 11.00 u ontbijten en dan mag je het volgende verwachten: een kop koffie of thee, een pistolet, een croissant, jam, boter, ham, kaas en een gekookt eitje. Er zijn vestigingen met speelmogelijkheden voor de kinderen.  Zo heeft de Intratuin in Nuenen een binnenspeeltuin compleet met ballenbak en klimgelegenheid. Raadpleeg voor meer informatie even de website van de vestiging bij jou in de buurt. Extra leuk: combineer je bezoekje in het najaar eens met die prachtige kerstshow. De kerstshow loopt meestal van eind oktober tot aan de kerst.

Ontbijt bij La Place (V&D)

Iets duurder, maar nog altijd prima geprijsd en erg smakelijk: het ontbijt bij de La Place restaurants (in de meeste vestigingen van V&D). Het ontbijt loopt door tot 11.00 u en kost normaal gesproken 2,95 per persoon. Toch is het vaak goedkoper: in je brievenbus vind je regelmatig coupons waarmee je korting krijgt op je ontbijtje. Voor dit bedrag mag je maar liefst 7 items uit het buffet kiezen. Het buffet loopt per V&D vestiging erg uiteen. In een grotere stad zal over het algemeen meer keuze zijn dan in een kleinere plaats. Een kleine greep uit het gemiddelde buffet: koffie, thee, verse jus d`orange, melk, broodjes, croissantjes, gekookte eitjes, eiersalade, tonijnsalade, hagelslag, jam, kaas, ham, roomkaas, yoghurt, vers fruit, muesli en nog veel meer. Dit is dus de luxere versie onder de ontbijtjes buiten de deur. Eet smakelijk (hier weer een blogje over het ontbijten bij V&D)!

Ga jij ook weleens voor een lekker ontbijtje naar de stad? Reageer hier!

Geschreven door mama Nienke

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je