{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons september plog/blog

De dagen vliegen voorbij. Het gaat zo snel en gebeurt zo veel. Bij deze een plog over september.

Afbeelding blog 'Ons september plog/blog'

Nino is weer helemaal gewend aan de crèche en begint steeds meer met andere kinderen te spelen. Hierbij hoort ook het hebben en afpakken van speelgoed.

3.jpg 2_1.jpg 1.jpg

Maar ook gewoon lekker experimenteren, klimmen en uitproberen.

IMG_1831.JPG IMG_1833.JPG IMG_1887.JPG

Thuis is meneer dolgelukkig wanneer hij eindelijk eens papa's controller mag vast houden. Hij ziet er nu al uit als een gamer in de dop. Ai, dat wordt nog wat.

IMG_1844.JPG

Als ik vrij ben ga ik graag met Nino wandelen met hem in een doek. We stoppen dan ook wel bij leuke speelplaatjes waar Nino zich kan uitleven.

IMG_1856.JPG  IMG_1916.JPG  IMG_1840.JPG

Tussendoor is er offerfeest en dat merk je volop bij ons in de wijk. Als we ons met de kinderwagen door de menigte een weg banen zien we waarom het zo druk is. Ziet er toch indrukwekkend uit.

IMG_1904.JPG

Tussendoor ben ik weer begonnen met mijn studie en moest ik ook nog even naar Duitsland voor een begrafenis en ben ik druk bezig met hardlopen.

IMG_1894.JPG  IMG_1908.JPG

Ondertussen is het 's ochtends al best koud buiten en werd het tijd om een winterjas te kopen. Eigenlijk ben ik stiekem echt verliefd op de herfst jas van Nino en wil ik helemaal geen winterjas maar dat kan ik Nino natuurlijk niet aan doen (ik realiseer me dat ik nog geen foto heb met Nino in mijn favoriete jas, dat moet ik nog maar snel doen voordat het te koud wordt). Van oma hebben we deze stoere jas gekregen (zie foto). Van overgroot oma hebben we nog een neutrale, dikkere winterjas gekregen (hier heb ik nog geen foto van helaas). Genoeg keus dus.

IMG_1909.JPG

En wat is het heerlijk, deze maand is ook de box de zolder op gegaan. We hebben weer meer ruimte in huis! Dit zorgt wel dat ik ogen in mijn achterhoofd moet hebben want meneer klimt tegenwoordig overal op. Er is dan ook heel snel een tuigje aangeschaft voor in zijn stoel en we moeten heel snel ook een traphekje kopen voor onder aan de trap want hij heeft al regelmatig op de tweede traptree gestaan.

IMG_1857.JPG

Dit was onze maand september. Er is natuurlijk nog veel meer gebeurt zoals Muziek op schoot, zwemmen, lopen achter een wagentje, pannenkoeken eten bij opa en oma... naja te veel om op te noemen maar hier zijn geen foto's van.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je