{{ message.message }}
{{ button.text }}

ons leven kabbelt verder

De kraamweek ging goed en Stein was een lieve, voorbeeldige baby. Hij groeide op tot een ondeugende peuter.

Afbeelding blog 'ons leven kabbelt verder'

Stein werd groter en ouder en ik vond het steeds leuker worden met hem. Toen hij een half jaar was ging ik werken in de huishoudelijke hulp en ging ik weer naar school. Onze lieve ouders vingen Stein op en mijn moeder en Stein ontwikkelde een speciale band met elkaar. Als Stein daar was (minimaal 1x per week) was het feest voor beide en deden ze alleen maar leuke dingen. Heel mooi om te zien.

Met mijn moeder ging het redelijk maar haar kanker bleef onrustig. Om die reden besloten Johan en ik om te gaan trouwen. Johan wilde eigenlijk nog even wachten maar ik wilde graag trouwen waar mijn moeder nog bij was. Johan wilde dat ook wel heel graag want ook hij wilde niet hals over kop moeten trouwen. Augustus 2011 vroeg hij mij met kaarsjes en rozenblaadjes ten huwelijk.

Ik was ook nog bezig met de Pabo. Dit ging goed, over het algemeen, en gelukkig had ik 2 jaar een top begeleider. Ook liep ik, bewust, een half jaar stage bij de kleuters. Dit ging zo goed dat ik serieus twijfelde of ik toch niet kleuterjuf wilde worden. Maar na 1 dag stage in groep 8 kwam ik daar toch op terug. Ik heb liever toch oudere kinderen.

14 juli 2012 was de grote dag: we gingen trouwen. Het was een geweldige dag. Stein bracht ons de ringen, mijn moeder en beste vriendin waren mijn getuigen en we sloten de dag af met een top feest.

eind november studeerde ik af aan de Pabo. Dit was mijn moeders doel, om mij te zien afstuderen. De dag dat ik afstudeerde ben ik ook bij de huisarts geweest om mijn spiraaltje er uit te laten halen: We hadden besloten voor een tweede te gaan zodra ik klaar was met school. Als het een beetje mee zat zou er ongeveer 4 jaar leeftijdsverschil tussen zitten.

Met de kerst zouden we naar mijn schoonouders (ze waren op vakantie) mijn moeder, die normaal vindt dat we met de kerst zelf moeten weten wat we doen) wilde dat wij nog wel met kerst bij hun zouden zijn, want misschien was het wel de laatste keer....

Het jaar 2013 brak aan waarin ik probeerde zwanger te raken. De 4e ronde had ik een paar dagen voor ik ongesteld moest worden een ander soort buikpijn dan de andere 3 keer. Toch werd ik ongesteld maar het bloeden bleef. Ik heb toch maar getest en deze was positief!!!! Ik ben direct gaan googlen en overleggen met mijn moeder en later met Johan. Ook belde ik die vrijdag (dag van de test) de verloskundige. Ik kon maandag terecht maar ze kon mij er niks over zeggen, het kon alle kanten opgaan.

Maandag bij de verloskundige had ik zo'n inwendige echo. Wat me 4 jaar geleden verschrikkelijk leek, vond ik nu veel minder erg. Vooral Johan had de grootste lol om het dildovormige ding met een condoom erom......

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je