{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ons leven in drie foto's

Een tag op Mamaplaats. In drie foto's iets over je leven vertellen. Dit zijn de plaatsen waar we de meeste tijd doorbrengen.

Afbeelding blog 'Ons leven in drie foto's'

Wereldschool.%20blogjpg_1454272088.jpg

De school van Dunya. Tenminste de rechterhelft vanaf hier gezien. Hier gaat ze meestal met veel plezier naar toe. Ik heb hier ook al heel wat tijd doorgebracht als ondersteuning van diverse leerkrachten en als lid van de Ouderraad. Ondanks dat we niet altijd tevreden zijn, blijven we positief en geloven we dat we er samen het beste uit kunnen halen.

vlinderboom%20blog_1454272106.jpg

Dit is de school waar ik werk. Ik ben hier onderwijsassistent. Ondersteunen van leerkrachten in de groepen, maar ook individuele hulp en toetsen afnemen hoort bij mijn taken. Eerst was het een participatieplaats, nu werk ik als vrijwilliger. Ik vind het fijn om hier lekker bezig te zijn, al is het onzeker hoelang ik van het DWI nog mag blijven.

dominicus_1454272999.jpg

Dominicuskerk in Amsterdam. Sinds afgelopen zomer komen we hier bijna elke zondag. Ik zing in het koor en Dunya heeft haar plek gevonden bij de kindernevendienst. Helaas weer op zoek naar een nieuwe dirigent. Het was best even wennen en niet zo makkelijk om helemaal opnieuw te beginnen. Maar ik heb het afgelopen half jaar al weer veel nieuwe dingen geleerd en nieuwe mensen ontmoet en nieuwe contacten gelegd. Het familieweekend was een goede start van onze Dominicustijd en ik ga er van uit dat we hier nog veel mooie dingen gaan beleven samen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je