{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ongemakkelijk: snuiten op het werk!

Snotteren en snuiten.. Ongemakkelijk voelen.. Doof door verkoudheid.. Argh!

Afbeelding blog 'Ongemakkelijk: snuiten op het werk!'

Zo, weer terug van wintersport. En zoals ieder jaar ben ik stront verkouden! Het is dit jaar zelfs zo erg, dat ik aan één oor bijna doof ben.

Afgelopen zaterdag kwamen we terug en ik moest gisteren (zondag) gelijk al de hele dag op de Love & Marriage beurs staan met SKYFLY. Gezellig met mensen kletsen, vragen beantwoorden en onderling veel lol maken. Nu was het wel een beetje lastig om echt gesprekken te voeren, want ik ben zo ontzettend doof deze verkoudheid! Mijn hele neus en hoofd zit vol en dat is door geslagen op mijn linkeroor, bleh!

'Wat zeg je?' 'Sorry, zou je dat nog even willen herhalen.' ' excuses, ik ben zo verkouden dat ik momenteel slechthorend ben.' zijn zinnen die ik regelmatig heb opgezegd gisteren. Dit is zoo vervelend!

Mijn neus is schraal en rood, ondanks het vele smeren met calendula en de extreem dure zakdoekjes met balsem.

En dan vandaag weer vol frisse zin op het werk. Maar ik moet regelmatig mijn neus snuiten, waarom vind ik dat zo vervelend?

Ik voel me gewoon een beetje ongemakkelijk als ik flink loop te tetteren in mijn zakdoek. Het is een beetje alsof je een scheet laat, dat gevoel.. Het is menselijk, ik kan er niets aan doen, mijn hoofd zit vol snot, het moet er uit! En toch laat dat ongemakkelijke mij niet los. En dan zit ik maar met 1 persoon op kantoor.. Ik zit in de fase van de 'vaste snot'. Niet het soort snot dat uit je neus drupt en zo naar beneden valt.. Nee, echt het soort snot waar je hard voor moet werken om het er uit te krijgen.. In kleuren waar ik niet  te diep op in wil gaan (Oh! Shocking, ze heeft gekeken!! Dat doet toch iedereen? ;))


Zo net even naar het toilet gelopen om mijn neus te snuiten.. 

Gelukkig gaat hij zo even weg, dan kan ik een uurtje op mijn gemak lopen snuiten!

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je