{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oeps.. Sporten op je sloffen en meer blunders

Zwangerschapsdementie: onhandig, grappig, en tijdelijk. Niet dus! Bij mij gaat het niet over...

Afbeelding blog 'Oeps.. Sporten op je sloffen en meer blunders'

Ik ging sporten op mijn sloffen en boodschappen doen zonder portemonnee..

Zwangerschapsdementie noemen ze dat. Ik was er al bang voor toen ik erachter kwam dat ik zwanger was. Ik ben van nature namelijk al een grote chaoot, dat kon haast niet goed gaan.

Alles vergeten...
En mijn 'angst' bleek terecht: ik werd nog warriger dan voorheen! Ik vergat alles. Kwam op één dag drie keer achter elkaar in dezelfde winkel aan zonder portemonnee. Vergat mijn huissleutel regelmatig. Ging naar het werk (45 kilometer rijden) zonder mijn laptop. Kwam nooit met alle benodigde boodschappen thuis en raakte werkelijk álles kwijt. Vooral mijn telefoon. 'Hoe kan dat ooit goed gaan als ik straks een kind heb?', was het enige dat ik dan dacht.

Sh*t. Luiertas overreden!
Familie, vriendinnen en collega's konden er wel om lachen. En zeiden dat het heus wel weer een keer goed zou komen. Niet dus. Ik ben nu 6 maanden geleden bevallen en het is nog nét zo erg. Twee weken geleden vergat ik de luiertas van mijn dochter in de auto te zetten. Pas bij het kinderdagverblijf kwam ik erachter dat ik hem miste. En ja hoor, toen ik thuis aan kwam rijden om hem op te halen, bleek dat ik er ook nog eens overheen was gereden. Mijn vriend stond in zijn pak de overreden tas met ontplofte bakjes melkpoeder schoon te maken. De leidsters bij het kinderdagverblijf kwamen niet meer bij. Kan een keer gebeuren. Maar het gaat maar door! Afgelopen zaterdag rende ik - want ik was natuurlijk te laat - fanatiek op mijn Mom in Balance sportclubje af in het park. Op mijn sloffen!

Misschien is het over 3 maanden minder, als ik officieel 'ontzwangert' ben. Maar let's be honoust: daar lijkt het nog niet echt op. Ik heb mezelf er maar bij neergelegd en kan er wel om lachen. Ik ben gewoon die chaotische moeder die luiers vergeet. Maar verder gaat het me behoorlijk goed af!

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je