{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oefenen tot je een ons weegt

Sommige mensen snappen het niet of willen het niet snappen.. Voor sommige mensen is het niet meteen raak.

Afbeelding blog 'Oefenen tot je een ons weegt' Achtergrond blur afbeelding

Ken je dat.. De vragen die blijven komen wanneer je ergens binnenkomt met je kindje.. Wanneer komt de 2e? Of willen jullie er maar 1?  Die vragen komen mijn neus uit inmiddels.

Onze echte vrienden weten inmiddels dan ook dat wij niet zitten  te wachten  op dot.soort vragen.. Ik kan dan ook wel janken als iemand dit vraagt. Zwanger zijn lijkt me weer heerlijk.. Maar het moet dan ook wel lukken. 

Voordat ik zwanger raakte van Jim was ik al ruim 1,5 jaar gestopt met de pil. Ik hielt mijn cyclus bij en teste mijn ovulatie. Het wilde maar niet lukken. We zouden gaan trouwen en  hadden het zwanger worden dus ook maar even langs ons neer gelegd en zouden na de bruiloft verder gaan (om te kijken of we überhaupt kinderen zouden kunnen  krijgen).

Eenmaal druk bezig voor de bruiloft e.d. En ineens kreeg ik allerlei kwaaltjes.. Toch nog maar een test dan.. En bingo zwanger.. Helemaal gelukkig en dolblij.. Na een klote zwangerschap  en een nog beroerdere bevalling werd ons mannetje dan geboren helemaal gelukkig  en dat zijn we nog steeds met ons mannetje!

Maar ja we willen heel graag nog een 2e en ja we willen een broertje of zusje voor Jim. Maar dit moet ook lukken.. En dat is het andere probleem. Het wil gewoon niet. Ben nu al ruim 4 jaar van de pil af dus hier kan het niet aan liggen.. Wel een hele onregelmatige cyclus maar met ovulatie testen aan de gang.. Maar dan word het ook zo'n  verplichting.. En dan elke keer die klote menstruatie toch weer.. Elke keer kan ik wel weer janken.. Ik kan het nu zelfs niet eens meer loslaten zo groot is het verlangen naar een 2e.En iedereen om je heen raakt zwanger en  ik vind het heerlijk voor hun en gun het ze zeker! 

En natuurlijk is het heerlijk om met die kleintjes te knuffelen maar stiekem huil ik er wel eens om zou het ons nog een  keer lukken?!

 

1

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je