{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nutrilon peutermelk 5

Nutrilon van Nutricia is een van de merken voor flesvoeding en groeimelk. Nutricia biedt onder andere  flesvoeding vanaf de geboorte van je kindje en zelfs wanneer je kindje een dreumes of peuter is, kun je er voor kiezen je kindje nog melk van Nutrilon te geven in plaats van gewone melk.

Afbeelding blog 'Nutrilon peutermelk 5' Achtergrond blur afbeelding

Kiezen

Het leven bestaat onder andere uit het maken van keuzes. Zo ook de keuze of je met je partner een gezin zou willen en het moment dat je van zwanger probeert te worden. En als je dan eenmaal zwanger bent, gaat het gewoon door. Niet alleen moet je een kamertje uitzoeken en een naam verzinnen maar ook kies je hoe je je kindje gaat voeden. Wil je borstvoeding geven of ga je voor flesvoeding? Welke van de twee keuzes je ook maakt, vaak stappen moeders op een gegeven moment over op flesvoeding en/of vervolgens op groeimelk. Ook daarin heb je heb je vervolgens weer te maken met het kiezen van het merk.

Nutrilon

Nutrilon van Nutricia is een van de merken voor flesvoeding en groeimelk. Nutricia biedt onder andere  flesvoeding vanaf de geboorte van je kindje en zelfs wanneer je kindje een dreumes of peuter is, kun je er voor kiezen je kindje nog melk van Nutrilon te geven in plaats van gewone melk.

Nutrilon Peutermelk 5

Na de Dreumesmelk Nutrilon 4 is er voor kindjes vanaf 2 jaar Peutermelk Nutrilon 5. Deze groeimelk is afgestemd op de voedingsbehoeften van je actieve kindje en biedt op natuurlijke wijze ondersteuning aan een gezond immuunsysteem van je kindje. Er wordt door Nutricia al meer dan honderd jaar onderzoek gedaan naar de beste afstemming van de melk op de behoefte van kindjes. Op basis van dat onderzoek vernieuwen zij hun producten om de producten zo goed mogelijk af te blijven stemmen op de ontwikkeling van kinderen. Zo is bijvoorbeeld de Peutermelk vernieuwd. Het aantal calorieën is verminderd omdat artsen en diëtisten dit adviseerden. Het bevat nu ongeveer evenveel calorieën als halfvolle melk.

Nutrilon Peutermelk 5 bevat dezelfde belangrijke voedingsstoffen als de Dreumesmelk alleen beter afgestemd op de behoeften van een snel groeiende peuter. Zo zitten er in  Peutermelk 28 belangrijke voedingsstoffen voor je peuter die een gezond immuunsysteem ondersteunen. Het gaat om stoffen als calcium, vitamine A, C en D en ijzer. Verder zit er minder eiwit en zout in dan in gewone melk.
In Peutermelk zit tevens GOS:IcFOS, de wetenschappelijk geteste mix bestaande uit prebiotische vezels en bevat het de onverzadigde vetzuren Omega-3 en -6.
Nutrilon Peutermelk is verkrijgbaar in de smaken naturel en vanille.

Gebruik

Op advies van het Voedingscentrum kunnen ouders hun peuter 300 ml melkproducten per dag geven. Je zou je peuter dus bijvoorbeeld dagelijks twee bekertjes Peutermelk kunnen geven. Een bekertje bij het ontbijt en een bekertje bij de lunch. Ouders hebben het vaak druk met de kinderen. Het is dan goed te weten dat Nutrilon Peutermelk ook kant-en-klaar verkrijgbaar is in een liter-pak.

Mocht je tenslotte meer willen weten over de producten van Nutrilon of Nutricia dan biedt de website veel informatie (www.nutriciavoorjou.nl).

Geschreven door mama Christie

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je