{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nu weet ik pas hoe erg de hormonen waren

Nu ik weer helemaal mezelf ben weet ik pas hoe erg ik was in de zwangerschap.

Afbeelding blog 'Nu weet ik pas hoe erg de hormonen waren' Achtergrond blur afbeelding

Toen ik zwanger was had ik nogal last van de hormonen. Ik irriteerde me aan alles en iedereen en zodra Jan ook maar iets verkeerd zei kreeg hij het te horen. We hadden nooit zoveel ruzie als in mijn zwangerschap. Een keer zo erg dat de buren vroegen of alles wel goed ging. Oeps :l Ik ging van leuk, lief meisje naar een duivelse zwangere olifant.

Niemand kon het goed doen. Ik ergerde mij in het verkeer, op mijn werk, in de winkel, gewoon OVERAL. En ik had het zelf op dat moment niet door. Ik vond mijzelf ontzettend redelijk en iedereen was gewoon moeilijk aan het doen behalve ik.

Oja, en ik jankte ook nog om alles. Het was heel gezellig dus..

Maar hoe kan dat nou?

Hoe kon het nou dat ik van een leuke vrouw veranderde in een heks. Ik heb het uitgezocht en op deze site staat de uitgebreide informatie. Maar het komt er gewoon op neer dat je die hormonen nodig hebt om de zwangerschap te laten ontstaan, om hem voort te zetten en om uiteindelijk de bevalling te laten beginnen.


Wat doe je er aan?

Nou niet zoveel eigenlijk. Soms helpt chocola, potje janken of gewoon het maar accepteren. Denk maar aan die baby die komt, daar doe je het voor toch? Maar leuk is anders..

Had jij ook zoveel last van de hormonen?

psst.. Volg je mijn blogpagina al op facebook of instagram?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je