{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nu al een zware zwangerschap...

Een zware zwangerschap. Dat is voor de één heel anders dan voor de ander.

Afbeelding blog 'Nu al een zware zwangerschap... '

Ik begrijp heel goed, dat mijn zwangerschap niet de zwaarste is. Maar voor mij wel.

Ik heb 2 weken kotsmisselijk thuis gezeten. Hield op sommige dagen nog eens een slokje water binnen! Ik dacht eerst dat dit de hele zwangerschap zou gaan duren en zag er als een berg tegen op in mijn 9e week! Mijn werk deed inmiddels iets milder. Ik denk dat iemand, wie dat dan ook is geweest, ze duidelijk heeft gemaakt dat je echt héél erg misselijk kan zijn! Het heeft vast ook geholpen dat ik een brief van mijn VK heb gekregen met het advies even niet te werken. 

Afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst weer gewerkt, 2,5 uur. Dit viel best zwaar, ondanks dat het zo kort was. Dinsdag en woensdag allebei halve dagen gewerkt en het lijkt met de dag beter te worden! Wat een opluchting! Maar helaas kotsen ze me alweer bijna uit op mijn werk...

Eén van mijn werkgevers vroeg wat ik het liefste wilde doen: bediening, bagels maken of de koffie. Ik koos voor bediening of koffie, want bij de bagels leek mij niks met al die geuren van vlees (ik ben vegetariër), zontomaatjes, tapenade, pijnboompitjes en kaas. Eerst even bediening gedaan en toen de barista klaar was met werken, ben ik naar de koffie gegaan. 

De volgende dag had ik het met mijn andere werkgever over volgende week, dat ik denk dat ik dan wel weer volledig aan het werk kan. Voor hen fijn, leek me. Ik kreeg te horen dat als ik dat wil, dat ik dan wel voor 100% er moet zijn en niet moet zeuren als ik misselijk ben, zoals gister...???? 

Pardon? Ik zeurde gister, omdat ik misselijk was? Mijn werkgever gaf mij de keus waar ik wilde staan! Dan is het toch logisch dat ik daar gebruik van maak? Wat een gezeik weer, hier zit ik echt niet op te wachten! Ik doe mijn best en ben er! Misschien niet voor 100%, maar wel voor 90%! En wees verdomme blij dat ik 'maar' 2 weken uit de running ben geweest! 

Nouja, goed...dat was even mijn klaagmoment. 

Helaas kwamen we er begin deze week achter dat ze pal voor ons raam in de woonkamer een vreselijk lelijk gebouw gaan bouwen! Die bouw zou eerst niet doorgaan, want er waren te weinig appartementen verkocht. Maar helaas heeft een bedrijf dit opgekocht en gaat het tóch door. Jammer. Want over een half jaar zit ik hier met mijn baby en dan zijn ze hier flink aan het bouwen. De bouw zou 2 jaar duren! 

Nóg een klaagmomentje, haha. Sorry dames maar dit moest ik allemaal gewoon even kwijt. 

Op de foto zie je waar het gebouw komt. En let niet op mijn vieze ramen, alsjeblieft! 

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je