{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nu korting bij Prenatal!

Tot 40% korting op op kleding, kinderstoelen, knuffels, flesjes en nog veel meer!

De sale loopt t/m 24 juli 2011.

Klik hier om het gehele assortiment te bekijken >>

Al 50 jaar wordt door Prénatal iedere klant en iedere nieuwe baby vanuit een warm hart welkom geheten, dit met innovatieve producten, deskundig advies en oprechte aandacht. De producten die Prénatal verkoopt variëren van kinderwagens, autostoelen en boxen tot positiemode en babykleertjes, genoeg keus dus!

Vond je mijn blog interessant?

Vergeet me dan niet te volgen, dan mis je geen blogs meer van mij!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je