{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bingo

Als je de titel gelezen hebt weet je wel waarover het gaat.

Afbeelding blog 'Bingo '

JA we zijn in verwachting van onze eerste kindje.

Ben nu 9 weken en 3 dagen zwanger en 7 april 2014 is de uitgerekende datum. Eerste bezoek aan de verloskundige al gehad alles zag er goed uit en het alle belangrijkste wat voor ons was is dat het hartje klopte en dat hebben we gelukkig zien kloppen. Nu lekker genieten van de zwangerschap.

In mijn eerste blog (al wel een tijdje geleden) schreef ik over hoe spannend ik het allemaal wel niet vond en het kon me allemaal niet snel genoeg gaan want ik wou zo graag zwanger worden. Mijn vriend en ik waren zo ongeveer drie à vier maanden bezig. Met de ene laatste poging was ik het zo om weer teleur gesteld te worden dat we hebben besloten om met ovulatie testen te gaan werken. Dus na mijn laatste menstruatie heb ik met een 1 mijn meest vruchtbare dagen opgespoord en ja na weken in spanning hebben gezeten heb ik op 5 augustus 2013 en zwangerschapstest gedaan de rest hoef ik denk ik niet meer te zeggen want de afbeelding boven de tekst zegt genoeg dacht ik. Toen ik de test ging lezen en zag dat positief was kon ik het eerst niet geloven heb drie keer gekeken en toen heb ik het me vriend verteld dat we een kindje kregen hij kon het eerst ook niet geloven pas toen hij de test zag. We genieten er samen echt van dat er een klein wondertje op komst is en gelukkig heb ik weinig last van de zwangerschapskwaaltjes ben alleen erg moe en beetje last van stemmingswisselingen en ohja zere borsten maar verder niet misselijk (gelukkig).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je