{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog meer slecht nieuws

Ruzie met je man.. Hoofdpijn en zwarte vlekken voor je ogen, zwangerschapsvergiftiging?

Afbeelding blog 'Nog meer slecht nieuws ' Achtergrond blur afbeelding

Tussen mijn man en mij ging het niet geweldig goed. Zijn ouders waren continue aan het stoken geweest en wisten alles weer beter. Heeft ze zwangerschapssuiker? Geen zoete dingen eten, alles suikervrij... Pff ik heb zwangerschapssuiker dat betekent niet dat ik helemaal geen zoete dingen mag eten of drinken. Mijn man zag dat ik mij er aan stoorde en ging een discussie met mij aan. Deze discussies werden al heel snel een ruzie.

Zo ook.. De dag ervoor ruzie met mijn man om zijn ouders. Ik was vroeg naar bed. De dag er na voelde ik mij helemaal niet lekker op het werk. Hoofdpijn, zwarte vlekken voor mijn ogen. Mijn collega zei tegen mij om naar huis te gaan en de verloskundige te bellen. Ik volgde haar advies en ging naar huis. 

Ik belde de verloskundige op en zij adviseerde mij om naar het ziekenhuis te gaan. Zij zou bellen en doorgeven dat ik er aan kwam. In het ziekenhuis werd ik aan de ctg gezet en werd mijn bloeddruk opgemeten. Ik werd aan de ctg gezet zodat ze het hartslagje van de baby in de gaten konden houden en zijn beweging. De baby beweegde volop en mijn bloeddruk was goed. Niks om zorgen over te maken.

Thuis aangekomen vroeg mijn man of ik had gegeten. Ik zei nee kom net van het ziekenhuis. Hij zei ga even zitten ik moet je wat vertellen. Ik zei nee als je iets wilt zeggen doe het nu ik ga niet zitten. Hij zei het is je oom. Hij is heel ernstig ziek, de artsen hebben hem 3 maanden gegeven. Ik wist even niet meer wat ik moest doen en belde mijn zus op. Zij bevestigde het slechte nieuws en zei dat ze mijn oom in het ziekenhuis ging opzoeken.

De zaterdag er op heb ik mijn oom opgezocht en hij vond het heel erg dat hij mijn kindje niet zou zien. Ik had hoop en zei dat hij mijn kindje echt wel te zien zou krijgen.

Ondertussen ging ik ook gewoon op controle en kreeg ik een ctg en een groeiecho. De baby groeide de ene week wel en de andere week niet. Twee keer in de week moest ik naar het ziekenhuis, ook nog alleen. Mijn man kon niet voor alle afspraken vrij nemen. 

Mijn oom kwam te overlijden. 3 weken had het geduurd. De dag er na moest ik weer voor controle...

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je